Két bejelentetlen játékon is dolgozik a FromSoftware!

Úgy tűnik, hogy nem azokon dolgozik a FromSoftware mint amikre számítanánk!

A cég elnöke (aki a Souls és Bloodborne játékokon is dolgozott), Hidetaka Miyazaki a japán 4Gamernek adott interjújában kifejtette, hogy mi is volt az a három és fél játék, amiről 2016 júniusában beszélt. A „feles” a PlayStation VR-ra megjelent Déraciné, a maradék hármat pedig a Sekiro: Shadows Die Twice, illetve két, be nem jelentett játék fedi le. Miyazaki kiemelte, hogy a Dark Souls Remastered és a Metal Wolf Chaos XD is kiadói kérés volt a Bandai Namcotól és a Devolver Digitaltól, és ezek nem részei a három és fél címnek.

A be nem jelentett játékok között nem lesz King’s Field sem, ami a FromSoftware egy korábbi nagy franchise-a volt: „Az a sorozat erősen Naotoshi Jinen (a korábbi vezérigazgatón, a széria kiötlőjén) függött sokkal nagyobb mértékben, mint gondolnád – az ő személyisége és véleménye formálta azt. Egy új King’s Field nélküle nem lenne olyan vonzó.” A Bloodborne-os Déracine easter eggről (amiről korábban szó volt már) pedig ezt mondta: „Sajnálom, hogy mindenkinek reményt adtam, de csak szórakozásból raktuk be azokat az easter eggeket. A Déraciné stábja, és én is igazán imádom a Bloodborne-ot, szóval be akartunk rakni pár utalást rá… de túlzásba vittük. Ezen elmélkedünk.”

Szóval nagy eséllyel nem a Bloodborne 2-n, és biztosan nem egy új King’s Fielden dolgozik a FromSoftware. De akkor min…?

Forrás: Gematsu, DualShockers, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu