Menu

Két bejelentetlen játékon is dolgozik a FromSoftware!

Úgy tűnik, hogy nem azokon dolgozik a FromSoftware mint amikre számítanánk!

A cég elnöke (aki a Souls és Bloodborne játékokon is dolgozott), Hidetaka Miyazaki a japán 4Gamernek adott interjújában kifejtette, hogy mi is volt az a három és fél játék, amiről 2016 júniusában beszélt. A „feles” a PlayStation VR-ra megjelent Déraciné, a maradék hármat pedig a Sekiro: Shadows Die Twice, illetve két, be nem jelentett játék fedi le. Miyazaki kiemelte, hogy a Dark Souls Remastered és a Metal Wolf Chaos XD is kiadói kérés volt a Bandai Namcotól és a Devolver Digitaltól, és ezek nem részei a három és fél címnek.

A be nem jelentett játékok között nem lesz King’s Field sem, ami a FromSoftware egy korábbi nagy franchise-a volt: „Az a sorozat erősen Naotoshi Jinen (a korábbi vezérigazgatón, a széria kiötlőjén) függött sokkal nagyobb mértékben, mint gondolnád – az ő személyisége és véleménye formálta azt. Egy új King’s Field nélküle nem lenne olyan vonzó.” A Bloodborne-os Déracine easter eggről (amiről korábban szó volt már) pedig ezt mondta: „Sajnálom, hogy mindenkinek reményt adtam, de csak szórakozásból raktuk be azokat az easter eggeket. A Déraciné stábja, és én is igazán imádom a Bloodborne-ot, szóval be akartunk rakni pár utalást rá… de túlzásba vittük. Ezen elmélkedünk.”

Szóval nagy eséllyel nem a Bloodborne 2-n, és biztosan nem egy új King’s Fielden dolgozik a FromSoftware. De akkor min…?

Forrás: Gematsu, DualShockers, DualShockers

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu