Menu

Kilenc év után végre elkészült a Half-Life 2 MMod! [VIDEO]

Sokáig tartott, de elkészült a Half-Life 2 egyik legnagyobb modja.

A 2004-ben megjelent Valve-klasszikust szinte teljes egészében átgyúrja az MMod, hiszen a harcot, a fegyverhasználatot, a játékban való elmerülést felújította, feljavította, de a mesterséges intelligencia is fejlődött, a Combine-katonák sem olyan buták már, és vannak itt még bugfixek, vizuális effektek, átdolgozott hangeffektek – és a legjobb az egészben az, hogy a legtöbbje opcionális. Rajtunk múlik, mit használunk többnyire.

A Half-Life 2 MMod a Half-Life 2: Update, Episode 1, Episode 2, és Lost Coast címekkel működik, és felhasználói modokat is támogat, ha nincsen szerver és kliens DLL fájlja. Aki feltelepítené, fontos, hogy a Steamen az Eszközök alatt a Source SDK Base 2013 Singleplayert jobb klikkel Upcoming ágra állítsa át (tehát bétára kell módosítani), mert enélkül nem működik. (Ekkor újra kell indítani a Steamet.)

A mod innen érhető el. A több éve készülő Black Mesa: Xen az év második felében jön, és a Marc Laidlaw által eredetileg írt, nem használt Half-Life 2 Episode 3 történeten alapuló Project Borealis is frissítést kap 2019 folyamán. (Ha nincs meg a játék Steamen, itt ötszáz forintért lehet pótolni a téli vásáron.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu