Kilenc év után végre elkészült a Half-Life 2 MMod! [VIDEO]

Sokáig tartott, de elkészült a Half-Life 2 egyik legnagyobb modja.

A 2004-ben megjelent Valve-klasszikust szinte teljes egészében átgyúrja az MMod, hiszen a harcot, a fegyverhasználatot, a játékban való elmerülést felújította, feljavította, de a mesterséges intelligencia is fejlődött, a Combine-katonák sem olyan buták már, és vannak itt még bugfixek, vizuális effektek, átdolgozott hangeffektek – és a legjobb az egészben az, hogy a legtöbbje opcionális. Rajtunk múlik, mit használunk többnyire.

A Half-Life 2 MMod a Half-Life 2: Update, Episode 1, Episode 2, és Lost Coast címekkel működik, és felhasználói modokat is támogat, ha nincsen szerver és kliens DLL fájlja. Aki feltelepítené, fontos, hogy a Steamen az Eszközök alatt a Source SDK Base 2013 Singleplayert jobb klikkel Upcoming ágra állítsa át (tehát bétára kell módosítani), mert enélkül nem működik. (Ekkor újra kell indítani a Steamet.)

A mod innen érhető el. A több éve készülő Black Mesa: Xen az év második felében jön, és a Marc Laidlaw által eredetileg írt, nem használt Half-Life 2 Episode 3 történeten alapuló Project Borealis is frissítést kap 2019 folyamán. (Ha nincs meg a játék Steamen, itt ötszáz forintért lehet pótolni a téli vásáron.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu