A Catherine is megjelenhet PC-re?

A lehetséges megjelenésre nem más utal mint egy bárány…

Még december folyamán fedezte fel a Gematsu, hogy Ausztráliában korhatárbesorolást kapott a Catherine Classic, ami azt jelenti, hogy a PlayStation 3-ra kijött logikai játék PC-re készülhet – ezt abból sejtjük, hogy a Bayonetta Steam-oldalán a legfrissebb hír címe „Baa”, és az alatta látható kép egy bárányt mutat. A bárány pedig gyakori szimbólum a Catherineben, ami Catherine Classic néven érkezhet tehát PC-re.

Bayonetta korábban egy másik játék PC-s portját is előrevetítette, igaz, akkor egy másik PlatinumGames-cím, a Vanquish volt így hirdetve a hivatalos bejelentés/megjelenés előtt – nem kizárt, hogy ezúttal is hasonló szituáció áll fenn. A cím sem tűnik véletlennek: Japánban február 14-én jön ki a Catherine: Full Body PlayStation 4-re és PlayStation Vitára, ezzel pedig megkülönböztetnék a régi játékot az újtól.

Talán nem szórakozik velünk a SEGA – mivel az ő birtokukban van az Atlus (akik a Catherine-t is fejlesztették), valószínűleg így próbálnak poénosak lenni…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu