Menu

A Catherine is megjelenhet PC-re?

A lehetséges megjelenésre nem más utal mint egy bárány…

Még december folyamán fedezte fel a Gematsu, hogy Ausztráliában korhatárbesorolást kapott a Catherine Classic, ami azt jelenti, hogy a PlayStation 3-ra kijött logikai játék PC-re készülhet – ezt abból sejtjük, hogy a Bayonetta Steam-oldalán a legfrissebb hír címe „Baa”, és az alatta látható kép egy bárányt mutat. A bárány pedig gyakori szimbólum a Catherineben, ami Catherine Classic néven érkezhet tehát PC-re.

Bayonetta korábban egy másik játék PC-s portját is előrevetítette, igaz, akkor egy másik PlatinumGames-cím, a Vanquish volt így hirdetve a hivatalos bejelentés/megjelenés előtt – nem kizárt, hogy ezúttal is hasonló szituáció áll fenn. A cím sem tűnik véletlennek: Japánban február 14-én jön ki a Catherine: Full Body PlayStation 4-re és PlayStation Vitára, ezzel pedig megkülönböztetnék a régi játékot az újtól.

Talán nem szórakozik velünk a SEGA – mivel az ő birtokukban van az Atlus (akik a Catherine-t is fejlesztették), valószínűleg így próbálnak poénosak lenni…

Forrás: Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu