Heavy metal-kórussal durvul tovább a Doom: Eternal! [VIDEO]

Mick Gordon, aki a Killer Instinct, a Wolfenstein: The New Order és a 2016-os DOOM soundtrackjének zeneszerzője volt, tovább emelné a lécet.

Gordon egy YouTube-os videóban keres „egy videojátékhoz” embereket, akik heavy metal stílusban üvöltenének (hörögnének…? inkább az lenne a jobb jelző ide) – mindössze két feltételnek kell megfelelni a rostán túl: legyünk tizennyolc évesnél idősebbek, és március első hetében legyünk elérhetőek, hogy az Egyesült Államokban levő Texas állambeli austini stúdióban rögzítse hangunkat.

Bár Mick Gordon nem konkretizálta, hogy milyen játékhoz keres egy heavy metal-kórust, kizárt, hogy ne a Doom: Eternalról, a 2016-os, és amúgy sikeresnek nevezhető DOOM-reboot folytatásáról legyen szó. Február elsejéig lehet amúgy próbálkozni úgy, hogy Gordon weboldalán keresztül küldünk egy demót. A hangunkért – ha esetleg ki tudunk jutni Austinba – pénzt is kapunk majd.

Az id Tech 7-et használó Doom: Eternalnak pontos megjelenési dátuma nincs, de PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül a soundtrackjével most komolyabb metal hangvilág felé kanyarodó FPS, ami elvileg idén jöhet ki.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu