A PlayStation jövőjéről kérdezősködik a Sony!

Talán a PlayStation 5 (nem hivatalos név még!) funkciói is ezen a felmérésen múlhatnak.

A TwistedVoxel arról ír, hogy a Sony-nak van egy felmérése, amit az európai PlayStation-felhasználóknak küld ki. „Mondd el, mit gondolsz a konzolon való játékról” a címe a felmérésnek. Az üzenet sem rossz: „Szia, igazán szeretnénk hallani a véleményedet a konzolos játékról. Ez segít nekünk a PlayStation jövőjének megtervezésében, és abban, hogy neked, és az összes játékosunknak egyaránt javítsuk az élményt. Nem tart sok ideig, és igazán értekeljük a részvételed.”

A kb. egy tucatnyi kérdés a felhasználói élményről, a konzol felhasználási módjairól (streamelés, online vagy offline játszunk-e), és arról kérdez, hogy milyen konzolokkal, mobil eszközökkel, vagy más játékra használt készülékkel rendelkezünk.

A jövőben gondolkodik már a Sony, ez már nem vitás. (És pláne nem Vitás, mert sikerült a handheldet a nyugaton elhanyagolni.)

Forrás: TwistedVoxel

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu