A 343 Industries elismeri, hogy sok hibát elkövetett, miután a Halo franchise-t megkapta

Bonnie Ross, a Halo saga jelenlegi „főnöke” elismeri, hogy nem mindent csináltak jól.

A VentureBeat portál egy interjút készített egy interjút Bonnie Ross-szal, aki azóta a Halo sorozatot készítő 343 Industries főnöke, amióta a Bungie és a Microsoft útjai szétváltak és a franchise a redmondi cégnél maradt, a Bungie pedig az Actisionhöz került.

„Amikor a Bungie elment, azzal szembesültem, hogy életem legnagyobb lehetősége hullott az ölembe.” – nyilatkozta Ross. „De hogy őszinte legyek, azt is el kell ismernem, hogy követtünk el azóta hibákat, a közösség viszont sokat segített a fejlődésben.”

„Ha a Halo-univerzumot életben akarjuk tartani, biztosnak kell lennünk benne, hogy mindent jól csinálunk. Számomra ez egy olyan élmény, amely egy bizonyos alázatosságot kíván, mert én is és a csapat is úgy gondoljuk, hogy ez nemcsak a mi univerzumunk, hanem a rajongóké is.”

„Hogyan tehetnénk még többet rajongóknak? Hogyan tehetnénk a legjobbat a franchise számára? Ez a mi kultúránk részese, egy gyönyörű világ, amelyre vigyáznunk kell és mi a legjobbat akarjuk tenni.”

Nem mondanám, hogy Bonnie Ross egy kommunikációs lángelme, de mindenesetre ez a nyilatkozata érdekes módon nem sokkal azután készült, hogy a kiderült, hogy a Bungie és az Activision útjai szétváltak. Talán sejteni vél, vagy akár tud is valamit?

Forrás: Venturebeat

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu