Menu

A 343 Industries elismeri, hogy sok hibát elkövetett, miután a Halo franchise-t megkapta

Bonnie Ross, a Halo saga jelenlegi „főnöke” elismeri, hogy nem mindent csináltak jól.

A VentureBeat portál egy interjút készített egy interjút Bonnie Ross-szal, aki azóta a Halo sorozatot készítő 343 Industries főnöke, amióta a Bungie és a Microsoft útjai szétváltak és a franchise a redmondi cégnél maradt, a Bungie pedig az Actisionhöz került.

„Amikor a Bungie elment, azzal szembesültem, hogy életem legnagyobb lehetősége hullott az ölembe.” – nyilatkozta Ross. „De hogy őszinte legyek, azt is el kell ismernem, hogy követtünk el azóta hibákat, a közösség viszont sokat segített a fejlődésben.”

„Ha a Halo-univerzumot életben akarjuk tartani, biztosnak kell lennünk benne, hogy mindent jól csinálunk. Számomra ez egy olyan élmény, amely egy bizonyos alázatosságot kíván, mert én is és a csapat is úgy gondoljuk, hogy ez nemcsak a mi univerzumunk, hanem a rajongóké is.”

„Hogyan tehetnénk még többet rajongóknak? Hogyan tehetnénk a legjobbat a franchise számára? Ez a mi kultúránk részese, egy gyönyörű világ, amelyre vigyáznunk kell és mi a legjobbat akarjuk tenni.”

Nem mondanám, hogy Bonnie Ross egy kommunikációs lángelme, de mindenesetre ez a nyilatkozata érdekes módon nem sokkal azután készült, hogy a kiderült, hogy a Bungie és az Activision útjai szétváltak. Talán sejteni vél, vagy akár tud is valamit?

Forrás: Venturebeat

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu