Továbbra is határozottan a Star Wars mellett áll az Electronic Arts!

Bár eddig mindössze kettő nagyobb Star Wars-játékot adott ki az Electronic Arts a licensz megszerzése óta, ez nem jelenti azt, hogy a kiadó elhanyagolná a Disney IP-jét.

Az Electronic Arts ezt nyilatkozta ugyanis a Variety-nek: „Voltak az éjszaka folyamán találgatások az egyik Star Wars-projektünkről. A kreatív folyamat természetes részeként a vancouver-i csapatunk által elvégzett kiváló munka folytatódik, és továbbfejlődik a jövőbeli Star Wars-tartalmakhoz és játékokhoz. Teljesen elkötelezettek vagyunk a Star Wars-játékok fejlesztésével kapcsolatban. Nagyon lelkesek vagyunk a Respawntól érkező Star Wars: Jedi Fallen Order miatt, és amikor itt lesz az ideje, többet is közölni fogunk az új projektjeinkről.”

Az Electronic Arts által említett találgatások a Kotaku által a héten korábban ledobott atombombáról szólnak – szerintük ugyanis az EA Vancouvernél készülő játékot törölte a kiadó. Ez volt eredetileg a korábban az Uncharted rendezőjeként is dolgozó Amy Hennig lineáris, egyjátékos Star Wars-projektje, a Ragtag, ami végül átkerült az EA Vancouverhez (ahol nyílt világúvá kezdték átfaragni a játékot), miután a Visceral bezárásra került.

Ettől függetlenül mi nem nagyon bízunk jelenleg az Electronic Artsban. Az EA Play során (mert kizárt, hogy idén is közvetlenül az E3 része legyen a kiadó műsora…) egyszerűen be kell mutatniuk a Star Wars: Jedi Fallen Ordert, főleg úgy, ha tényleg idén november tájékán fog megjelenni…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu