Menu

Továbbra is határozottan a Star Wars mellett áll az Electronic Arts!

Bár eddig mindössze kettő nagyobb Star Wars-játékot adott ki az Electronic Arts a licensz megszerzése óta, ez nem jelenti azt, hogy a kiadó elhanyagolná a Disney IP-jét.

Az Electronic Arts ezt nyilatkozta ugyanis a Variety-nek: „Voltak az éjszaka folyamán találgatások az egyik Star Wars-projektünkről. A kreatív folyamat természetes részeként a vancouver-i csapatunk által elvégzett kiváló munka folytatódik, és továbbfejlődik a jövőbeli Star Wars-tartalmakhoz és játékokhoz. Teljesen elkötelezettek vagyunk a Star Wars-játékok fejlesztésével kapcsolatban. Nagyon lelkesek vagyunk a Respawntól érkező Star Wars: Jedi Fallen Order miatt, és amikor itt lesz az ideje, többet is közölni fogunk az új projektjeinkről.”

Az Electronic Arts által említett találgatások a Kotaku által a héten korábban ledobott atombombáról szólnak – szerintük ugyanis az EA Vancouvernél készülő játékot törölte a kiadó. Ez volt eredetileg a korábban az Uncharted rendezőjeként is dolgozó Amy Hennig lineáris, egyjátékos Star Wars-projektje, a Ragtag, ami végül átkerült az EA Vancouverhez (ahol nyílt világúvá kezdték átfaragni a játékot), miután a Visceral bezárásra került.

Ettől függetlenül mi nem nagyon bízunk jelenleg az Electronic Artsban. Az EA Play során (mert kizárt, hogy idén is közvetlenül az E3 része legyen a kiadó műsora…) egyszerűen be kell mutatniuk a Star Wars: Jedi Fallen Ordert, főleg úgy, ha tényleg idén november tájékán fog megjelenni…

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu