Elképesztően drága lesz a a Dark Souls Trilogy Collector’s Edition!

A világon csak 2000 db. készül belőle…

A Dark Souls-széria az egyik leginkább elismert akció-RPG játékfranchise, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a legelső rész remastered verziója több platformra (köztük Nintendo Switch-re is) megjelent, így nem csoda, hogy egy speciális kiadás készült a sorozatból. A Bandai Namco éppen ezért egy rendkívül limitált, 2000 darabos Dark Souls Trilogy Collector’s Editiont ad ki belőle, hogy a sorozat feltétlen híveinek kedvében járjon. A csomagban, amelyben a sorozat mindhárom része megtalálható, többek között egy Elite Knight szobor is megtalálható egy tábortűz mellett 34*16 * 27 centiméteres arányokkal.

Maguk a játékok konkrétan a Dark Souls: Remastered, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin és a Dark Souls 3: The Fire Fades részeket tartalmazza, emellett pedig az eredeti soundtrack és persze az összes DLC és jár hozzájuk. Hogy a rajongóknak legyen olvasnivalójuk is, egy 460 oldalas könyv is került a csomagba, amelyben dialógusok, tárgyak, fegyverek, páncélok és helyszínek leírása szerepel a teljes trilógiából.

És hogy mennyibe fog mindez fájni? Tessék kapaszkodni: Európában 499.99 euróba kerül majd, ami átszámítva nagyjából 160.000 Ft! Ezért konkrétan már megvásárolhatod magadnak például az Xbox One X konzolt és a Dark Souls Trilogy „mezei” kiadását is!

Forrás: Bandai Namco

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu