Mortal Kombat 11: nem hanyagolják el a PC portot sem!

Egy megbízható lengyel csapatra bízza a NetherRealm és a Warner az új Mortal Kombat 11 PC változatát.

A QLOC korábban már bizonyította, hogy a PC-portokban nem balfékek (DmC: Devil May Cry, Dark Souls-trilógia, vagy a NetherRealmtól a Mortal Kombat XL, Injustice 2), és Paulo Garcia, a Mortal Kombat 11 vezető tervezője a PCGamernek arról beszélt, hogy mennyire is profi a QLOC: „Azok, akik a Mortal Kombat X XL verzióját csinálták, drámaian javítottak a játékon, és ők állnak a Mortal Kombat 11 [PC portja] mögött is, és mivel az utóbbi három évben a mi [program]kód engine-ünkkel dolgozott, sokkal gyorsabbak lettek. [Az Injustice esetében] lényegében nagy adathalmokat kaptak az engine-ből, és aztán a felzárkózásuk közben portoltak át, most pedig már sokkal inkább integrálódtak (a fejlesztési munkálatok részei lettek), és napi szinten dolgoznak együtt a mérnökeinkkel. Az Injustice 2 patchei sokkal gyorsabban jöttek, és végül majdnem olyan gyorsan kihozták őket mint mi konzolon!” Biztató szavak, annyi szent; a cél pedig egyszerű – ha lehet, a QLOC PC-n jóformán egyszerre hozza ki a patcheket, ahogy a NetherRealm teszi azt konzolokon (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch).

A Mortal Kombat 11 25 fős karakterlistájából jelenleg csak nyolcat jelentettek be, de már gyanítjuk, hogy ki lesz a 9. és a 10. karakter a verekedős játékban. Steve Beran, a NetherRealm művészeti rendezője a Towers of Time játékmód bemutatója során ugyanis elejtett egy ilyen kommentet: „Aztán vannak olyan aktiválható dolgok mint Reptile savlabdája. Eléggé nosztalgikus. Megvannak ezek a segítségek. Szórakoztató [lett a játékmód], és emiatt igazán boldogak vagyunk!” Ebből nekünk úgy tűnik, hogy az először a Mortal Kombat II-ben felbukkant Reptile is a stáb része lesz.

A Mortal Kombat 11 bemutató streamje során a karakterekről való beszélgetés során a háttérben valaki egy pillanatra (de tényleg csak annyira!) átrohant a képernyőn, amire a műsorvezető megkérdezte, hogy ki az. Erre annyit mondott csak Tyler Lansdown, a NetherRealm közösségi menedzsere, hogy a január 30-ai élő adásba (a Kombat Kast első adásába) hangolódjunk rá majd. De ez nagy eséllyel késő – a Mortal Kombat 3-ban debütáló Kabalnak volt ugyanis támadása, amivel hihetetlen gyorsan oda-vissza rohant a harcmezőn, és ettől elkábította ellenfelét.

Mindegy, mindenesetre a Mortal Kombat 11 április 23-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, és Nintendo Switchre. Előrendelői bónuszként Shao Kahn és egy március 28-án esedékes bétát kapunk (igaz, ez jelenleg csak PS4-re és X1-re van bejelentve).

Forrás: WCCFTech, DualShockersDualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu