Szelfizhetünk is a Kingdom Hearts III-ban!

Sora is modernebb lett az eredetileg PS2-re megjelent első két Kingdom Hearts óta…

A Square Enix egy rakat képet tett közzé a nemsokára végre megjelenő, Unreal Engine 4-et használó (és emiatt fejlesztésileg egy kis ideig zsákutcába kerülő) Kingdom Hearts III-ból. Az AllGamesDelta szépen összegyűjtötte őket – itt megtalálhatjuk azokat. Rajtuk megtalálhatjuk Remy-t (Ratatouille, magyarul L’ecsó néven jött ki), pár minijátékot, és még pár érdekességet. Egyet közvetlenül beágyazunk, mert ez bizony nem vicc:

A Gummiphone-nal ugyanis Sora képes lesz szelfiket csinálni. Ez halálosan komoly (és egyszerre poénos), mivel ezzel akár egyfajta társadalmi kritikaként is felfoghatjuk a Square Enix/Disney páros újítását a megjelenésével már két hétre sem levő RPG-ben…

A Kingdom Hearts III nyitódala, a Face My Fears (amit Hikaru Utada és Skrillex készített) digitálisan már megvásárolható a Face My Fears EP részeként. Az EP a japán és az angol változatot is tartalmazza, és ezeken túl a Don’t Think Twice és a Chikai nevű dalok is rajta vannak. Például az iTuneson is megtalálhatjuk.

A Kingdom Hearts VR Experience, ami ingyenesen fog megjelenni PlayStation VR-ra, de sajnos megint elhalasztották. Az eredetileg karácsonyra tervezett rajt helyett most már január 23-ára rakta át a Square Enix a megjelenést, írja a Destructoid. Nem tudjuk, hogy mi a csuda állhat az újabb csúszás mögött.

A Kingdom Hearts III nyugati megjelenése január 29-én lesz esedékes PlayStation 4-re és Xbox One-ra, négy nappal a japán rajt után.

Forrás: AllGamesDelta, DualShockers, DualShockers, Destructoid

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu