Menu

A P.T. is megvalósult a Dreams bétájában! [VIDEO]

A Media Molecule következő játékában sikerült megcsinálni azt, hogy a Konami már elérhetetlen Playable Teaserjét játszhassuk…

A Dreams igencsak a kreativitásunkra támaszkodik (sokkal inkább mint a LittleBigPlanetben, ami a Media Molecule előző franchise-a volt), de Lewis Connernek sikerült a már-már hihetetlen: az eredetileg Hideo Kojima által fejlesztett (és azóta már rég törölt…) Silent Hills PlayStation 4-re megjelent demóját felépítette benne! Erről felkerült a Twitterre egy videó is.

A probléma ott van, hogy a videó publikálása megsértette a Media Molecule titoktartási szerződését – Christophe Villedieu, a játék tervezője arra kérte a feltöltőt, hogy ha lehet, törölje le, de később azt is írta, hogy király lett, de talán a padlón jó lenne javítani, és esetleg jobb lenne, ha saját alkotásává átfaragná Conner a P.T. Dreams-verzióját.

A Dreams bétája február negyedikéig tart PlayStation 4-en. Csak az alkotásaink kerülnek át a végleges kiadásba (amiről nem tudni még napra pontosan, hogy mikor fog megjelenni…), az eddig elért eredményeink pedig nem.

Forrás: VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu