Nem lesz Arcade mód a Far Cry: New Dawnban! [VIDEO]

A Ubisoft játékához hasonló RAGE 2 is próbálja magára felhívni a figyelmet.

A Far Cry 5 egyik meglepő újítása az Arcade mód volt, amivel a játékosok PvP tartalmakat készíthettek. Nos, ettől búcsút inthetünk a New Dawnban, ugyanis a DualShockers kérdésére a francia kiadó szóvivője azt válaszolta, hogy nem lesz a játék része, mivel így jobban koncentrálhattak a történetre és annak előadására. Helyette lesz egy véletlenszerűen generált küldetésalapú játékmód a kampányban – ezt egyedül, vagy egy barátunkkal együtt is játszhatjuk.

Az Avalanche és az id Software eközben együtt dolgozik a RAGE 2-n, amiről már mi is mondtuk, hogy igencsak hasonlóan tele van színekkel, főleg rózsaszínnel (és persze az is egy poszt-apokaliptikus játék…). Nem csoda, hogy a Twitteren ezt írta a RAGE Twitter-fiókja: „Huh, úgy tűnik, hogy a rózsaszín a divat? Új RAGE 2 játékmenet érkezik a jövő héten!” – itt a rage kifejezést használták az első mondatban, de az a szóvicc magyarra nem nagyon ültethető át. (A kép azért poén!) Amúgy a Far Cry Twittere is válaszolt egy új trailerrel, ami párszáz karakterrel lejjebb ott lesz.

A párizsi székhelyű Blade cég új játékstreamelő technológiával állt elő még tavaly a Gamescomon. Ennek a neve Shadow, és jóformán egy PC áll így a rendelkezésünkre, hogy azt az okostelefonunkon használhassuk, értelemszerűen játékra. A szolgáltatás tavaly augusztusban még csak Amerikában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Belgiumban, Luxemburgban és Svájcban volt elérhető, és húzós áron (45 euró havonta hűségidő nélkül, de a havidíj 35 euró három havi, vagy 30 euró tizenkét havi hűségidővel). A Ubisoft és a Shadow bejelentette, hogy azok az új felhasználók, akik három havi hűségidővel előfizetnek a streamelő szolgáltatásra, megkapják ingyen a Far Cry: New Dawn-t. (Lehet, hogy a Ubisoft végül így teszteli a streamelést, amiben a jövőt látja a cég – nem lenne meglepő, ha a szintén francia Blade-et megvásárolná Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója…)

Jött pár új videó és kép is a Far Cry: New Dawnról, ami a Far Cry 5 közvetlen, de spin-off folytatása lesz. A megjelenés február 15-én esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockersDualShockersWCCFTechWCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu