Bocsánatot kért a BioWare az Anthem VIP demója miatt!

Az Anthem első (még nem mindenki számára elérhető!) demója a hétvégén zajlik, és először – ahogy ezt már sokszor láthattuk… – nem volt minden működőképes.

Nem bírták a szerverek a terhelést, sokan a töltőképernyőt bámulhatták a kilépésig és újrapróbálkozásig… szóval finoman szólva nem volt zökkenőmentes a BioWare új játékának első demója. Emiatt nem is csoda, hogy Chad Robertson, a BioWare élő szolgáltatásokért felelős embere (ilyen is van már nálunk…?) írt egy blogposztot, amiben három fő problémát nevezett meg.

1: túl sokan próbáltak egyszerre belépni a játékba, amikor a szervereket fellőtték a fejlesztők – a hétvége folyamán ezt kijavítják (tehát echte letagadják, hogy nem készültek fel a terhelésre…?). 2: az előrendelők fiókja nem kapta meg a „tokent”, amivel hozzáférhettek a játékhoz. 3: végtelen töltőképernyők, amik annyira sok játékost nem érintettek. Aztán Robertson persze megköszönte az érdeklődést is: „Igazán alázatos volt, hogy mennyire sokan néztek minket a Twitchen (több mint háromszázezer néző egyszerre, több mint száz millió megtekintett perc – ezek Fortnite-szintű számok!). Köszönjük a támogatásotokat! A célunk az, hogy mindenki együtt jól szórakozzon a demóban.”

Ettől függetlenül még nem látjuk, hogy mekkora sikere is lehet az Anthemnek, ami február 22-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Még nem győzött meg minket a BioWare.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu