Remekül fogy a Resident Evil 2 Remake!

Az Egyesült Királyságban a történelem megismételte önmagát.

1998 áprilisában volt az, hogy a Capcom játéka, a Resident Evil 2 megjelent PS1-re PAL kiadásban (50 Hz képfrissítés = 50 képkocka másodpercenként – akkoriban volt is eltérés az NTSC változatoktól, amik 60 Hz-zel futottak…!). Leon és Claire akkor kapásból az eladási listák élén nyitott. Nos, ezt sikerült megismételniük, igaz, azóta kevesebb játék fogy lemezes/fizikai kiadásban…

A Capcom 2017 januárja után a legnagyobb Egyesült Királyság-beli rajtot hozta össze, akkor is a Resident Evil 7: Biohazarddal érte el ezt. Tény, nem fogyott több a Resident Evil 2 Remake-ből mint a RE7-ből lemezes kiadásban (18%-kal kevesebb), de ettől függetlenül ez még mindig sikeres rajt, ugyanis a túlélő horror így is a toplista tetején rajtolt el. A PlayStation 4-es kiadás tette ki a fizikai eladások 74%-át!

A New Super Mario Bros. U (Nintendo Switch) az első helyről a negyedik helyre esett vissza (-44% az eladásokban), és az Ace Combat 7: Skies Unknown (PlayStation 4, Xbox One) is szépet esett az előző hét után (2. helyről a 6. helyre, -51%).

A toplista így fest: Resident Evil 2 Remake, Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops IIII, New Super Mario Bros. U, FIFA 19, Ace Combat 7: Skies Unknown, Super Smash Bros. Ultimate, Mario Kart 8 Deluxe, Grand Theft Auto V, Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy. Szóval többnyire a slágerjátékok…

A Capcom hamarosan biztosan eladási adatokat fog közölni a pénteken PlayStation 4-re, Xbox One-ra s PC-re megjelent Resident Evil 2 Remake-ből.

Forrás: Gamesindustry

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu