The Witcher: „Nem a gyerekeknek szól!”

MOZI HÍREK – Lauren S. Hissrich, a Netflixes The Witcher (Vaják)-sorozat showrunnere (felelős producere) erre figyelmeztet mindenkit.

A The Witcherről tudjuk, hogy egy nyolc részes sorozattal nyit a Netflixen talán idén, de lehet, hogy csak 2020-ban, főszerepben Henry Cavillel, aki azért nem néz ki annyira jól, mint pár cosplayer (erről korábban szó is volt). No igen, de Hissrich a Twitteren ezt írta a hétvégén: „Épp megnéztem a The Witcherből egy részletet, és itt a döntés: ez a show nem ötéveseknek való. Komolyan mondom!”

Bár a The Witcher-játékok nem véletlenül kaptak M (felnőtt) értékelést, a CD Projekt RED játékai nem igazán az erőszak miatt kaptak ilyen korhatárbesorolást, és úgy tűnik, hogy a Netflixes sorozat is hasonló okból fog valószínűleg hasonlóan M besorolást kapni. Mire is gondolunk? Egyértelműen arra, hogy Geralt egy nőcsábász, aki – és itt felesleges kertelni – ágyba csábítja a hölgyeket.

Szóval a Netflix nem fogja felhigítani azt az élményt, amit Andrzej Sapkowski (a Vaják-könyvek írója) és a CD Projekt RED (a The Witcher-trilógia fejlesztőcsapata) már prezentált az utóbbi évek során. És ez jó ötlet.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu