Késik a Mortal Kombat 11 Nintendo Switch-es verziója Európában

A NetherRealm későbbre tolja az elképesztően brutális verekedős játék megjelenését az öreg kontinensen.

Rossz hír nekünk, itt Európában, hogy a Nintendo Switch-re megjelent Mortal Kombat 11-re az amerikai és japán megjelenéshez képest nem is napokat, hanem egyenesen heteket kell várnunk. Miközben a világon máshol április 23-án jelenik meg a játék, addig a jó öreg Európa csak május 10-én kapják meg a hibrid konzol rajongói.

A rossz hírt magáról a Nintendo hivatalos honlapjáról tudjuk, ahol a brit üzletekben már az új dátummal jelölik a Mortal Kombat 11 megjelenését.

A NetherRealm nemrég beszélt arról, hogy mennyire lelkesednek fejlesztőik a Mortal Kombat 11 Nintendo Switch verziójáért.

Forrás: Nintendo

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu