PlayStation Plus: mit kapunk februárra? [VIDEO]

A Sony közzétette, hogy mit kínál a PlayStation Plus-előfizetőknek februárban.

Nos, a PlayStation 4-esek két AAA-játékra számíthatnak, ugyanis – miután tavaly nyáron PC-n már meglépte a Ubisoft – a For Honor érkezik, továbbá a Hitman első része, és ebből a teljes játékot kapjuk meg (ez még epizódonként jelent anno meg a Square Enix kiadásában). A PlayStation 3-asok a Divekicket és a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsöt kapják, és a PlayStation Vitára a Gunhouse és a Rogue Aces érkezik. A Divekick cross-buy cím a Vitával, míg a két Vitás Plus-cím a PS4-gyel az, így azokra a platformokra is elérhetőek.

A PlayStation 3-as és PlayStation Vitás játékok március 5-e helyett (eddig lesznek letölthetőek a PlayStation 4-es címek!) 8-áig lesznek letölthetőek. Figyelem, márciusban már nem jönnek PS Vitás és PS3-as címek a PlayStation Plus-előfizetőknek! Itt a hattyúdal! Az amerikai és az európai PlayStation Blog is arról ír, hogy a PlayStation Plus-előfizetők felhőtárhelye az elmentéseiknek megtízszereződik. Így már 10 gigabyte helyett 100 GB fog rendelkezésünkre állni, ami viszont egy korrekt lépés a Sony-tól.

Szóval nem olyan pozitív a mérleg a februári kínálatra, de az MGS4 felbukkanása a PS3-as ingyenes címek között nem rossz elképzelés.

Forrás: PlayStation Blog US / PlayStation Blog EU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu