Menu

PlayStation Plus: mit kapunk februárra? [VIDEO]

A Sony közzétette, hogy mit kínál a PlayStation Plus-előfizetőknek februárban.

Nos, a PlayStation 4-esek két AAA-játékra számíthatnak, ugyanis – miután tavaly nyáron PC-n már meglépte a Ubisoft – a For Honor érkezik, továbbá a Hitman első része, és ebből a teljes játékot kapjuk meg (ez még epizódonként jelent anno meg a Square Enix kiadásában). A PlayStation 3-asok a Divekicket és a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsöt kapják, és a PlayStation Vitára a Gunhouse és a Rogue Aces érkezik. A Divekick cross-buy cím a Vitával, míg a két Vitás Plus-cím a PS4-gyel az, így azokra a platformokra is elérhetőek.

A PlayStation 3-as és PlayStation Vitás játékok március 5-e helyett (eddig lesznek letölthetőek a PlayStation 4-es címek!) 8-áig lesznek letölthetőek. Figyelem, márciusban már nem jönnek PS Vitás és PS3-as címek a PlayStation Plus-előfizetőknek! Itt a hattyúdal! Az amerikai és az európai PlayStation Blog is arról ír, hogy a PlayStation Plus-előfizetők felhőtárhelye az elmentéseiknek megtízszereződik. Így már 10 gigabyte helyett 100 GB fog rendelkezésünkre állni, ami viszont egy korrekt lépés a Sony-tól.

Szóval nem olyan pozitív a mérleg a februári kínálatra, de az MGS4 felbukkanása a PS3-as ingyenes címek között nem rossz elképzelés.

Forrás: PlayStation Blog US / PlayStation Blog EU

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu