Egyre biztosabb, hogy James Gunn rendezi majd az Öngyilkos Osztag folytatását

MOZI HÍREK – Ha pedig így lesz, egy fontos színész hiányozhat az előző részből és a koncepció is elég „érdekes” lesz!

James Gunn folyamatosan tárgyal a Warner Bros.-szal és ha minden jól alakul, tényleg ő rendezi majd a következő Öngyilkos osztag filmet. Ez már csak azért is több, mint valószínű, mert a filmstúdió már korábban arra kérte a rendezőt, hogy ő írja az új film forgatókönyvét. Ez lesz a fiatal rendező első újabb munkája a 2017-es A Galaxis őrzői Vol. 2. után.

Ahogy az közismert: James Gunnt kirúgták A Galaxis őrzői Vol. 3. rendezői székéből, miután Twitterről előásták néhány ősrégi meggondolatlan kommentárját, amelyek nem voltak politikailag elég korrektek a Disney számára. Bár Gunn és a Marvel is megpróbálták meggyőzni a Disney vezetőségét, hogy a rendezőt visszavegyék, a Disney-nél nem viccelnek, amikor a politikai korrektséget védeni kell és hajthatatlanok voltak: Gunnak mennie kellett. Mindezt egyébként annak árán is, hogy jelenleg még azt sem tudni, egyáltalán mikor készül el a Galaxis őrzőinek harmadik része.

No de térjünk vissza Gunnhoz és a Warnerhez. Miután Gunnt kérték fel, hogy a forgatókönyvet megírja, most nagyon úgy tűnik, hogy ő is rendezi majd a filmet. Ennek viszont az első rész tekintetében ára is lesz. Egyrészt nem egy folytatásról, hanem egyfajta „rebootról” lesz szó, tehát ez a rész nem kötődik majd semmilyen téren az előzőhöz. Másrészt úgy tűnik, hogy az előző stábból sokaknak menniük kell, csak Margot Robbie marad, mint Harley Quinn és Will Smith, mint Deatshot. Ami különösen meglepő, hogy a sztárnak számító Jared Leto sem lesz valószínűleg Joker – leginkább azért, mert Leto és Gunn állítólag nagyon utálják egymást. Maga a film 2021 augusztus 6-án kerül majd a mozikba, hogy konkrétan milyen filmre számíthatunk, arról még vajmi keveset tudni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu