Érkezik a Darksiders Warmastered Edition Nintendo Switchre! [VIDEO]

Már a megjelenési dátum is megvan és sokat várni sem kell rá!

Tegnap lebbentették fel róla a fátylat – állítólag akkor még „véletlenül” – de a hivatalos bejelentés csak most történt meg. A video a THQ Nordic Youtube csatornájára került fel, de a kiadó csak ma bökte ki, hogy tényleg jön a híres hack’n’slash játék érkezik a Nintendo hibrid konzoljára, sőt, még egy megjelenési dátumot is elárultak.

Hogy mikor? Nos, valóban nem kell sokat várni rá, ugyanis konkrétan április 2-án már akár a buszon ülve Darksiders-ezhetnek azok, akiknek kéznél van a Nintendo Switch-ük. Ha pedig nem győződtél meg eddig arról, hogy „Háború”, az Apokalipszis négy lovasa egyikének epikus kalandja mekkora királyság, akkor lesd meg alant a játék kedvcsináló trailerét.

A Darksiders első két része egyébként a THQ egyik legnagyobb sikere volt, mielőtt a céget bezárták volna.  A franchise-t a THQ Nordic mentette meg és tavaly év végén egy kevésbé sikeres harmadik részt adtak ki a sorozatból.

Az eredeti Darksiders majdnem kilenc éve, 2010-ben jelent meg PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, majd hat évvel később „Warmastered Edition” néven egy feljavított grafikájú kiadást adtak ki Wii U-re, PS4-re, Xbox One-re és PC-re. A PS4 Pro és Xbox One X verziók 4K felbontásban, HDR-rel is futottak.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu