Új patchet kapott a Fallout 76, erre régi hibák bukkantak fel!

A Bethesda egyszerűen nem tud elrugaszkodni a november közepén megjelent új Fallouttal, ami ugye állandó internetkapcsolatot igényel…

Az ötödik patch-csel a Bethesda Game Studios sokat ígért, csak az a baj, hogy több korábbi bug és csalási lehetőség (exploit) is felütötte vele a fejét, és erről a Redditen már megy is a diskurzus. (A topic címe is vicces: „A legújabb F76 patch egy katasztrófa, és a Bethesda csendben törli/eltávolítja a felhasználókat és a fórumtémákat ezzel kapcsolatban”…) Milyen hibák vannak? Nos, a kitűzők újra igencsak súlyosak (azaz az inventoryban nem fér el annyi tárgy, amennyinek el kellene…), újra lehet tárgyakat duplikálni egy glitch révén – és ezeket a Bethesda egyszer már kijavította!

A Bethesda PR-os magyarázatát hagyjuk (utánajárnak, blablabla…), de közben a tervrajzok és a receptek árát csendben megemelték, ami az eredeti patchnote-ban nem volt megemlítve! Persze a közönség észrevette, amire a Bethesda is feltüntette, hogy most már megbízható módon meg lehet vásárolni őket, ezért drágábbak lettek (azaz több kupakot kell adni értük). Persze ezzel nem hallgattatják el a közönséget, akik több tartalmat akarnak, nem pedig állandó patchelgetést és hibajavítgatást!

De térjünk vissza erre a glitch-visszatérősdire – az a pletyka járja, hogy azért következett be ez, egy AAA-fejlesztőcsapattól teljesen értelmezhetetlen baki, mert a patchet egy régebbi Fallout 76 buildre tervezték! (Erről egy videó is beszél.) Ha ez igaz, akkor megkérdeznénk: És így akarnak PvE és PvP tartalmakat adni a játékhoz? Katasztrófa!

A játék sikerét mi sem tükrözi jobban mint a németországi GameStop akciója: a Redditen feltűnt egy kép, amin az olvasható, hogy ha veszünk egy használt DualShock 4-kontrollert (PlayStation 4-kontrollert írnak amúgy), akkor ajándékba kapunk egy példányt a Fallout 76-ból… ezen már nagyon kínos…

Forrás: VG247, DualShockers

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu