Menu

Új patchet kapott a Fallout 76, erre régi hibák bukkantak fel!

A Bethesda egyszerűen nem tud elrugaszkodni a november közepén megjelent új Fallouttal, ami ugye állandó internetkapcsolatot igényel…

Az ötödik patch-csel a Bethesda Game Studios sokat ígért, csak az a baj, hogy több korábbi bug és csalási lehetőség (exploit) is felütötte vele a fejét, és erről a Redditen már megy is a diskurzus. (A topic címe is vicces: „A legújabb F76 patch egy katasztrófa, és a Bethesda csendben törli/eltávolítja a felhasználókat és a fórumtémákat ezzel kapcsolatban”…) Milyen hibák vannak? Nos, a kitűzők újra igencsak súlyosak (azaz az inventoryban nem fér el annyi tárgy, amennyinek el kellene…), újra lehet tárgyakat duplikálni egy glitch révén – és ezeket a Bethesda egyszer már kijavította!

A Bethesda PR-os magyarázatát hagyjuk (utánajárnak, blablabla…), de közben a tervrajzok és a receptek árát csendben megemelték, ami az eredeti patchnote-ban nem volt megemlítve! Persze a közönség észrevette, amire a Bethesda is feltüntette, hogy most már megbízható módon meg lehet vásárolni őket, ezért drágábbak lettek (azaz több kupakot kell adni értük). Persze ezzel nem hallgattatják el a közönséget, akik több tartalmat akarnak, nem pedig állandó patchelgetést és hibajavítgatást!

De térjünk vissza erre a glitch-visszatérősdire – az a pletyka járja, hogy azért következett be ez, egy AAA-fejlesztőcsapattól teljesen értelmezhetetlen baki, mert a patchet egy régebbi Fallout 76 buildre tervezték! (Erről egy videó is beszél.) Ha ez igaz, akkor megkérdeznénk: És így akarnak PvE és PvP tartalmakat adni a játékhoz? Katasztrófa!

A játék sikerét mi sem tükrözi jobban mint a németországi GameStop akciója: a Redditen feltűnt egy kép, amin az olvasható, hogy ha veszünk egy használt DualShock 4-kontrollert (PlayStation 4-kontrollert írnak amúgy), akkor ajándékba kapunk egy példányt a Fallout 76-ból… ezen már nagyon kínos…

Forrás: VG247, DualShockers

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu