Ingyenesen elérhető az egyik Assassin’s Creed!

A Ubisoft egyik leghíresebb franchise-ának egyik részét most ingyen letölthetjük.

Meglepő lépés a francia kiadótól, de megcsinálták: egy Assassin’s Creed-játékot ingyen kínálnak a Ubisoft Store-on. Az Assassin’s Creed Chronicles: China-ról van szó, ami a megszokottakkal ellentétben egy oldalnézetes platformer, tehát nem éppen egy 3D-s, teljes értékű címről van szó. Egy trilógia része volt – volt még egy indiai és egy orosz felvonás is. Ezt a játékot február 5-éig tudjuk letölteni a Ubisoft Store-ból! Ehhez mindössze egy fiókregisztráció kell.

Van még két ingyenes játék, amit akkor azért megemlítünk ezen túl – a Steamen a Kholat vár ránk, ami egy 2015-ös indie horrorjáték. A február negyedikén, este hat óráig ingyen a Steam-fiókunkhoz adható játéknak az adja a pikáns ízt, hogy Sean Bean kommentálja az eseményeket! (Vajon belehal-e a kommentárba…?)

Végül egy kis kanyar az Epic Games Store irányába. A Jackbox Party Pack 1 tölthető le ingyenesen Tim Sweeney agresszív módon terjeszkedő online boltjából. Ők kéthetente adnak ingyen játékot; legközelebb február hetedikén váltanak, és akkor az Axiom Verge lesz a következő „freebie”. Ha van Epic Games Store-fiókunk, akkor hozzá lehet adni a könyvtárunkhoz.

Vannak ingyen játékok bőven, csak keresni kell őket.

Forrás: GameSpotGameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu