Kano is igazolt a Mortal Kombat 11-be

Kicsit talán sovány lett. A játék pedig ezálta kilenc karakterre gazdagodott.

A NetherRealm Studios ma jelentette be a hivatalos Twitterén, hogy legendás karaktere, Kano, az ausztrál cyborg, akik a Black Dragon klán vezetője és Sonya Blade ősellensége, tiszteletét teszi majd a Mortal Kombat 11-ben is. A cég egy képet is megosztott Kanóról, ahol egy fokkal girhesebb, mint ahogy azt eddig megszokhattuk.

Persze, ez annyira nem hatalmas meglepetés, hiszen Kano már az első Mortal Kombatban is szerepelt és a legtöbb folytatásban is, így a Mortal Kombat 11-es szereplése szinte borítékolható volt. Most így többek között olyan klasszikus karakterekkel együtt kerül majd be a 11-edik részbe, mint Baraka, Raiden, Scorpion, Skarlet, Sonya Blade, Sub-Zero és egy eddig ismeretlen karater: Geras.

A Mortal Kombat 11 április 23-án kerül boltokba PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Európában május 10-én érkezik Switch-re is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu