Observer megjelenési dátum Nintendo Switch-re [VIDEO]

Már nem kell sokat várni a Rutger Hauer főszereplésével készült cyberpunk kalandra Nintendo Switch-en!

A Layers of Fear fejlesztői dobták még 2017-ben piacra ezt a sajátos cyberpunk kalandjátékot, amelynek Rutger Hauer volt a főszereplője egy kiégett, idősebb zsaru szerepében és amelyről Dante írt annak idején tesztet nálunk. Eredetileg úgy volt, hogy a Nintendo hibrid konzoljára nem készül ez a kalandjáték, de aztán a fejlesztők megváltoztatták a véleményüket. Olyan határozottan, hogy már megjelenési dátum is van: a kalandjáték pár nap múlva, február 7-én már kapható is lesz Nintendo Switch-re és egész konkrétan 29.99 euróba (nagyjából 9.000 Ft-ba) fog fájni.

És hogy milyen volt a játék? V szerint „ az Observer szépen megírt, vizualitásában többnyire korrekt (ám a lélekhackelések során nagyon jó), teljesítményében kicsit rezeg alatta a léc, amit nem tud a remek audió (még a talán nem százas Hauer ellenére sem) kompezálni.” A teljes tesztjét itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu