Menu

Crash Team Racing Nitro-Fueled: ég és föld a PS1 és a PlayStation 4 között! [VIDEO]

A decemberben bejelentett Crash Team Racing-felújítás komoly fejlődést mutat fel az eredeti, 1999-ben megjelent PS1-es CTR-hez képest.

A Beenox (akik az utóbbi években a Spider-Man játékokat csinálták, de besegítettek a Skylanders és a Call of Duty-sorozatba is) úgy tűnik, hogy eltalálta a hangulatot, amit az eredeti, PS1-es cím adott ki magából már húsz éve. A gokartos versenyzés szokatlannak tűnhet (akkoriban értelemszerűen a Mario Kart 64 inspirálta a Naughty Dogot…), de rövid időn belül meg lehet szokni, ahogy magát a játékmenetet is – persze profin versenyezni, nitrodriftelni és tárgyakat használni már nem olyan könnyű. Örülünk, hogy az osztott képernyős versenyzés lehetősége is visszatér, hiszen a helyi multiplayer örömét egyáltalán nem tudja pótolni az internetes játék.

A Crash Team Racing Nitro-Fueled június 21-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Nocsak, a PC kimarad. (A lenti videócsokorból kiemelnénk a Polygonét, ami a legelső beágyazott videó -nos, eléggé gyenge játékmenetet láthatunk tőlük.)

Forrás: Gematsu

CTR002

CTR003

CTR004

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu