Menu

Dead Or Alive 6: PlayStation 4 Pro – Xbox One X eltérések [VIDEO]

A Team Ninja közölte, hogy a Dead Or Alive 6-ban milyen technikai különbségek lesznek a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X között.

A WCCFTechen olvasható a következő, lefordított idézet: „A PlayStation 4 Pro 1080p felbontást engedélyez, megőrizve a sebességet, és az alap PlayStation 4-hez képest a pályák minősége és effektjei magasabbak lesznek. Ezzel szemben az Xbox One X maximum 4K felbontáson fog futni, ami jóval eltér az alap Xbox One-tól. Lehetetlen a 60 FPS fenntartása 4K felbontáson, de gyönyörű grafikát élvezhetsz. Van pár beállítás, amivel a grafikát vagy az akciót (frame rate-et) helyezheted előtérbe. A Dead Or Alive 6 nem támogatja a HDR-t PC-n, így az Xbox One X az egyedüli platform, ahol a játékot így játszhatod.” Tehát az Xbox One X előnyben lesz a PlayStation 4 Pro-hoz képest, több téren is.

Érkezett egy videó is, amiben a nemrég bejelentett Raidou látható. A videó címe magyarul „A brutalitás regenerálódása”. A karakterről eddig azt hitte mindenki, hogy az első Dead or Alive-bajnokság során felrobbant, de a DOATEC biotechnológiájával feltámadt, így a lélektelen karakter egy módosított Mugen Tenshin Ninjutsu harci stílusban küzd.

A Dead or Alive 6 március elsején jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu