Tovább bővült a Mortal Kombat 11 karakterlistája! [VIDEO]

A januári bemutató során nem árult el mindenkit a NetherRealm, úgyhogy lassan, egyesével mutatják be a még meg nem erősített karaktereket a fejlesztők.

Azóta megerősítette a Warner és a NetherRealm Kano-t, és tegnap még két személyt csapott hozzá a stáblistához Ed Boon csapata. Egyikük D’Vorah lesz, aki a Mortal Kombat X-ben debütált, másikuk, Kabal pedig Kano-hoz hasonlóan egy másik veterán, aki egy videót is kapott (talán pont azért, mert egész tetszetősen néz ki, leszámítva a fatality kivégző mozdulatát… Kabal nem Flash!).

A Mortal Kombat 11 amúgy április huszonharmadikán fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre (itt azért valamelyest butítva, de ez teljesen érthető…), illetve PC-re. Már csak egy kérdésünk maradt – miért van az, hogy még a hivatalos Mortal Kombat YouTube-csatornán sem látunk videót a Kano-D’Vorah párosból?

Forrás: GematsuGematsuGematsu

 

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu