Chernobylite: újabb túra a Zónába! [VIDEO]

A The Farm 51 (Get Even) új játéka igencsak ígéretesnek tűnik – a S.T.A.L.K.E.R. után újra Csernobil környékén kalandozhatunk…

1986. április 23-án következett be a csernobili atomerőmű nukleáris katasztrófája. Azóta a környék és Pripyat kürült, a mi karakterünk pedig (aki ott dolgozott) visszatér a Zónába. Eközben egy veszélyes anyag, a chernobylite (magyarul ez csernobilitként fordítható) bukkant fel, ami miatt a szennyezés még mindig jelen van, mi meg a harminc éve elveszett barátnőnkért megyünk oda (erre már most mondhatjuk, hogy kicsit fura a történet!). Úgyhogy a katonai jelenlét mellett a csernobilit és az általa eltorzított ellenfelek is veszélyt fognak okozni.

A Chernobylite egy sci-fi túlélőhorror lesz, amiben a többi stalkerrel (igen, ezt a nevet használták – bátor, bátor…) együttműködhetünk, kraftolhatjuk a saját felszerelésünket, és a történet nem lesz lineáris – a saját szabályaink által játszhatunk, így pedig talán a nyomokat megtalálhatjuk (ha nem vesznek észre azok a szörnyek, amik egy alternatív valóságból zúdulnak ránk…), hogy kiderüljön, mi a fene is történt a múltban.

Echte S.T.A.L.K.E.R., de úgy tűnik, hogy kevesebb akció lesz a játékmenetében, és több nyomozós, kraftolós, és fizikai/kémiai elemzős rész lesz helyette. Ettől függetlenül tetszetős a Chernobylite, ami konzolokra és PC-re idén ősszel fog megjelenni. (A trailer végén csak Steam van, de esélyes, hogy lesz PlayStation 4 és Xbox One port.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu