Európában hatalmas siker lett a Resident Evil 2 Remake! [VIDEO]

A Capcom két és fél hete megjelent játéka remekül fogy, így nagy eséllyel tavasszal már ott lesz a kiadó toplistáján is.

A PlayStation Blog arról ír, hogy Európában a januári hónapot behúzta az eredetileg 1998-ban, PS1-re megjelent túlélő horror újragondolt kiadása, megelőzve a Grand Theft Auto V-öt, a FIFA 19-et, a Need For Speed: Paybacket (hát ez hogy került a toplista negyedik helyére?), a PlayerUnknown’s Battlegroundsot, a Kingdom Hearts 3-at (és ez hogyhogy csak a hatodik?), a The Sims 4: Deluxe Party Editiont, a The Forestet, a Rocket League-et, és a Battlefield V-öt a PlayStation 4-es címek listáján. Az amerikai lista ennél jóval eltérőbb (Kingdom Hearts III, Resident Evil 2, Grand Theft Auto V, Call of Duty: Black Ops IIII, Madden NFL 19, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Red Dead Redemption 2, FIFA 19, Minecraft: PlayStation 4 Edition, Battlefield V), ott ugyanis a Kingdom Hearts III kapásból az élen nyitott…

Aki hiányolná esetleg a ’98-as, eredeti kezelőfelületet, erre is tudunk megoldást, legalábbis PC-n, ugyanis Crazy Potato modja, ami itt letölthető, több dolgot is átemel az eredeti Resident Evil 2-ből a logótól kezdve az elmentési ikonon át a retró életerő-sávig, ami a szívverésünket mutatja. Találó ötlet – a videó be is mutatja rendesen.

Szóval a Resident Evil 2 kap modokat rendesen (Mr. X után szabadon DMX is bekerült például; belső nézetes, külső, rögzített kameraállásos mod, stb…).

Forrás: DualShockers, PS Blog US, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu