Újabb furcsa bug ütötte fel a fejét a Fallout 76-ban!

A Bethesda játékát továbbra is próbálják rásózni a vásárlókra.

Arra még visszatérünk – először viszont a Reddites topicra térnénk ki. Ebben McStaken arról ír, hogy „véletlenül” bekerült egy Vaultba egy Rad-Rat-hordás esemény során, és ezek után a csapat nem volt képes kimenekülni onnan. A 63-as Vaultban való bennragadás már nem olyan meglepő…

…de az, hogy félelmükben a Bethesdának jelentették az esetet (ugyanis korábban a fejlesztői, titkos szobában való kutakodás is kitiltással járt), az már inkább az. Az pedig, hogy másoknak is sikerült benn maradnia a Vaultban, azt már inkább nem kommentálnánk. Korábban a fejlesztői szobás felfedezést azért „jutalmazták” kitiltással, mert a fiókuk korrupt állapotban volt, és ez általában akkor következik be, „amikor egy játékos olyan területre jut, amit normális játékmenet során tipikusan nem lehet megközelíteni”.

A Redditen egy másik téma is pörög rendesen. Korábban ugye már beszámoltunk a SeaGate 2TB-s Game Drive PlayStation 4-es külsős merevlemezéről. Nos ehhez Németországban hozzájuthatunk egy Fallout 76-hoz is, mégpedig ingyen. Egy kommentelő, aki a német Saturn elektronikai üzlethálózatban dolgozik, ezt írta: „Megkapod [a Fallout 76-ot] minden Xbox, PlayStation konzol, Seagate-es PlayStation merevlemez, DualShock 4 kontroller, eredeti Xbox kontroller, és néhány külsős, third-party kontroller megvétele esetén. Akkor is, ha nem szeretnéd. De ez rendben van. Amikor „rákényszerítem” őket az ingyen játékra, a vásárlók reakciója igencsak vicces tud lenni!”

A Bethesda ennyire meg akar szabadulni Németországban a Fallout 76-készlettől? Ez már a második alkalom, hogy erről van szó…

Forrás: VG247, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu