Menu

Shawn Layden a Sony CEO-ja: „Soha ne becsüljétek le a Nintendót!”

A SIE Worldwide Studios feje a Microsoftot is dicsérte az Xbox Adaptive Controller miatt.

Shawn Layden SIE Worldwide Studios elnöke nem fukarkodott a dicséretekkel, amikor a Nintendóról beszélt a tegnapi Las Vegas-ban megrendezett DICE Summiton. A beszédében figyelmeztetett, hogy a „nagy N”-t sosem szabad lebecsülni és hogy a játékiparban mindenki az ő erőfeszítéseiknek köszönheti a saját előnyét.

„2018-ban, az USA-ban a Nintendo Switch volt a legjobban eladott konzol, pedig a Nintendo sok rizikót bevállalt a piacra dobásával, hiszen sokan azt gondolták, hogy a handheld játékpiacnak már csengettek, lévén már a gyerekek is okostelefonon játszanak és a laptopok is visszaszorultak. De ahogy mondtam: soha ne becsüld le Nintendo erejét, mindannyian erősebbek vagyunk nekik köszönhetően.” – magyarázta Layden.

A Sony PlayStation CEO-ja továbbá még az Xbox Adaptive Controllerjét is dicsérte, amelyet nemrég mutattak be a Super Bowl rendezvényen. „Egyre jobban hozzáférhetővé, irányíthatóvá kell tennünk a játékainkat és a Microsoftnak ezt sikerült elérni az Adaptive Controllerrel.” – tette még hozzá.

Végül Layden beszédébe egy kis „önostorozás” is belefért (legalább is, ami a Sony-t illeti) elismerte a PlayStation 3 indításának vaskos hibáit.

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Rikku (Final Fantasy X)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu