Menu

Fortnite: megelégelte a táncmozdulatos pereket az Epic Games!

A fejlesztőknek tele van a hócipőjük azzal, hogy mindenki bepereli őket a Fortnite-ban látott táncmozdulatok miatt.

Backpack Kid. 2 Milly. Carlton. Lehetne még folytatni, de ők azok, akik beperelték az Epic Gameset amiatt, mert a Fortnite-ban szerintük az ő mozdulataik bukkantak fel. A Kaliforniában bejegyzett dokumentum szerint (ezt itt találjuk) az a helyzet, hogy az Epic Games szeretné, ha a 2 Milly-pert lezárná, ugyanis az ő követelései „a szólásszabadsággal szembe mennek. A szerzői jogi törvény tisztázza, hogy különálló tánclépéseket és egyszerű táncmozdulatokat a szerzői jog nem véd,” hozzátéve, hogy az ilyen táncmozdulatok „a szabad kifejezés építőkockái”.

Az Epic azt is kifejtette, hogy 2 Milly táncmozdulatától a Fortnite-ba került mozdulat (Swipe It névre hallgat a játékban, Dance Stepként lett az eredeti megnevezve) eltér, elmagyarázva a különbséget a két mozdulat között. A Swipe Itben a torzó (test), a vállak, és a fej oldalra fordul, de a bordák nem, míg 2Milly mozdulataiban a bordák oldalról oldalra mozognak, miközben a torzó, a vállak és a fej előre tekint, ráadásul ez gyorsabb sebességű.

Szóval az Epicnek elege van ebből az egészből, és elkezdte kifejteni a különbségeket. Vajon a többi per esetében is van ilyen dokumentáció? Majd meglátjuk.

Forrás: GameSpot

Spread the love

No comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.NAPI COSPLAY BABE: Jeanette (Vampire the Masquerade: Bloodlines)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/