Menu

Egy újabb veterán tér vissza a Mortal Kombat 11-ben! [VIDEO]

Őt nem játszhattuk a Mortal Kombat X-ben, így emiatt is meglepő lehet, hogy ismét játszható karakter lesz, nem pedig csak egy cameo!

„Jade egy mesteri bérgyilkos volt életében, és híres volt ikonikus zöld öltözéke, továbbá Kitana hercegnővel való barátsága (és hűsége) miatt. Most egy gonosz varázsló feltámasztotta, és a Netherrealmot egy élőhalott Revenantként szolgálja. A halál viszont nem lassította le Jade-et – továbbra is rongyosra veri ellenfeleit a bo-jával, pengés bumerángjával és leereszkedő megsemmisítő támadásaival,” mondja a Warner és a NetherRealm jellemzése.

Jade először a Mortal Kombat II-ben bukkant fel titkos karakterként, és a 2011-es rebootban (a „9-ben”, amikor is Sindel megölte) játszható volt, de az X konzolos változatában csak cameo szerepet kapott. Most viszont visszatér, de nem éppen a „jó” oldalon…

A Mortal Kombat 11 április 23-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. A második videó a legújabb Mortal Kastot tartalmazza.

Forrás: Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/