Menu

Star Wars: Jedi Fallen Order: egy, már-már pofátlan marketinghúzás!

Ilyesmit szinte csak az Electronic Arts/Disney páros mer megtenni.

A Disney megerősítette, hogy a Star Wars: Jedi Fallen Orderen alapuló játékok (játékfigurák?) október negyedikétől kaphatóak lesznek a boltokban, mégpedig a Triple Force Friday részeként. Azért is a tripla péntek elnevezés, mert ezen a napon a Respawn játékán alapuló termékek mellett a Star Wars IX, illetve az angolul The Mandalorian névre hallgató, élőszereplős Disney+-sorozat figurái, termékei is megvásárolhatóvá válnak. A PR-szöveget kihagyjuk.

Ez eddig mind rendben is van, ugyanis a Star Wars egy igencsak nagy franchise, csak a probléma ott van, hogy a Star Wars: Jedi Fallen Orderről azon kívül, hogy a Respawn Entertainment fejleszti, jóformán semmit sem tudunk! A játékot még nem is láttuk semmilyen formában sem működésben, és már bejelentettek neki merchandise termékeket…?

A Respawn Entertainment (Titanfall – elvileg a harmadik fő rész is készül már; Apex Legends) fejlesztésében készülő Star Wars: Jedi Fallen Order elvileg idén ősszel fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love

No comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.NAPI COSPLAY BABE: Jeanette (Vampire the Masquerade: Bloodlines)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/