Rémesek (és rémesen viccesek) az Anthem bugos jelenetei! [VIDEO]

A Mass Effect: Andromeda után a következő BioWare-játék, az Anthem is kicsit hibádzik…

A PCGamer egy másfél perces, de annál szórakoztatóbb videót tett közzé az Origin Access Premier-előfizetőknek már teljes egészében (PC), az Origin Access/EA Access előfizetőknek pedig tíz óra erejéig (PC, Xbox One) elérhető Anthemből, aminek a jelenetei nem mindig tökéletesek. Bár az animációk jobbnak tűnnek a Mass Effect: Andromedáénál, erősen fogalmazva felborul az egész, és már-már horrorjátékba illő vizuális bugok ütik fel a fejüket.

Előre szólunk, hogy spoileres videóról van szó, úgyhogy csak saját felelősségre érdemes megtekinteni – az Anthem amúgy mindenki számára február 22-étől lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu