VR-kanyart vehet idén a Nintendo Switch?

A Nintendo World Report szerint a nagy N a virtuális valóságba való (ismételt – VirtualBoy) belépést tervezi 2019 folyamán a Nintendo Switchen keresztül.

Néhány first-party, belsős, hagyományos játék VR-támogatást kaphat „a nem olyan távoli jövőben” a site szerint, mégpedig úgy, hogy a Nintendo a VR-belépést a Labo játékcsaládon keresztül tenné meg. Ebből kiindulva esélyes, hogy a Nintendo Switch úgy kap VR-megoldást, hogy egy kartonpapírból készült VR-szemüveget (?) használhatunk, ugyanis a Labo ilyen termékeket hordoz… (erre korábban volt már példa: Google Cardboard!)

2017 októberében a Nintendo előző elnöke, Tatsumi Kimishima azt mondta, hogy utánanéznek a virtuális valóság-Switch párosításnak, ha „probléma nélkül, órákon át lehet játszani”, és tavaly októberben Reggie Fils-Aime, az amerikai Nintendo-vezér azt nyilatkozta, hogy kísérleteznek a VR-ral, de ha nem szórakoztató a végeredmény, akkor nem fognak tovább foglalkozni vele.

Talán az E3 során a Nintendo Directen keresztül érkezhet a bejelentés.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu