Akik legyőzték Bonnie-t és Clyde-ot: Kevin Costner és Woody Harrelson [VIDEO]

MOZI HÍREK – The Highwaymen címmel készül az új film a legendás gengszterpárosról – csak egészen más perspektívából…

Clyde Barker és Bonnie Parker nevét szerintem sokan hallották, ha máshonnan nem, akkor Arthur Penn legendás filmjéből, ahol a két szerelmes gengszterpár szerepét Warren Beatty és Faye Duneway alakította. Ez a most készülő Netflix film azonban nem igazán erről szól, hanem egy másik szemszögből: a rájuk vadászó, majd végül is őket elintéző két texas ranger perspektívájából mutatja be a filmet.

The Highwayment kizárólag Netflixen lehet majd megnézni, a két főszerepben pedig nem másokat láthatunk, mint két igazi színészlegendát, akik pont gengszterfilmekkel váltak híressé: Kevin Costner az Aki legyőzte Al Caponét című klasszikusban alakította Eliott Ness-t, ahol Al Capone-ra vadászott egy hasonló szerepben, Woody Harrelson pedig Clyde Barrow „megfelelője” volt a Született gyilkosokban.

Ez a film valós eseményeket dolgoz fel és két visszavonult texas ranger, Frank Hamer (Kevin Costner) és Maney Gault (Woody Harrelson) történetét meséli el, akiket megkérnek, hogy hagyjanak fel visszavonulásukkal és meg egy utolsó munkaként vadásszák le Bonnie és Clyde-ot. Ahogy a két szerelmes gengszter pár akciói nyomán a renderők hullái egyre csak sokasodnak, Lee Simmons, (John Carrol Lynch), a texasi börtönintézet vezetője meggyőzi Ma Ferguson (Kathy Bates) polgármesterasszonyt, hogy a veterán rangereket állítsa rá Clive Barrow és Bonnie Parker nyomára. Mivel az FBI és a hagyományos detektívmunka már kudarcot vallottak, a két idősebb ranger inkább hagyományos „cowboy” metódusokhoz fordul, hogy elkapja Clive-ékat.

The Highwaymen producere, Casey Silver már tizenötéve el akarta készíteni a filmet és John Fusco meg is írta a forgatókönyvet, de két másik színész: Robert Redford és Paul Newman alakították volna a főszerepet (akik párosa szintén megelevenítette egy másik gengszterduó: Butch Cassidy és a Sundance kölyök figuráit.) John Fusco egyébként Frank Hamer fiával, Frank Hamer Jr.-rel beszélgetett rengeteget arról, hogy milyen ember is volt az apja, például ebédre sokszor nem fogyasztott mást, csak steaket és Bourbont ivott rá.

Bonnie és Clyde történetét már rengetegszer elmesélték, de nagyon kevesen foglalkoztak eddig Hamer és Gault karaktereivel, szóval érdemes lesz ezúttal a „vadászok” szerepéből is követni a legendás eseményeket…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu