Két új Xboxot is bemutatnak a 2019-as E3 egy kiszivárogtatás szerint!

Ráadásul a konzolok technikai specifikációra is fény derült!

Persze, arról már lehetett hallani pletykákat, hogy két új Xbox modell is készül: egy tradicionális és egy olcsóbb, amelyet kifejezetten streameléshez készítenek, de a francia JeuxVideo nevű site most sokkal részletesebben ír erről, azt is hozzátéve, hogy az új gépeket a 2019-es E3-mon mutatják majd be.

Ahogy arról már korábban is írtunk: várhatóan két új Xbox is érkezik: egy technikailag rendkívül erős modell, az Anaconda kódnevű, amelynek lemezolvasója is lesz és hasonló árcédulája, mint az Xbox One X-nek induláskor. A másik modell, melyet Lockhartnak hívnak, csak digitális letöltéseket használ majd és kifejezetten játékstreamingre lesz tervezve.

Mindkét gép – még mindig a JeuxVideo forrásaira hagyatkozunk – SSD lemezeket használ majd, hogy sokkal gyorsabb legyen a játékok betöltése. És a felbontás? Nos, ahogy mondani szokták: „most jön a feketeleves!”. Míg az Anaconda még 4K-s lesz, addig a Lockhart mindössze 1080p-t tud majd. Hogy a JeuxVideo egy kicsit hivatalosabb formába is öltse az információt, megosztották a gépek várható adatait is egy chart formában – mondanom sem kell, hogy ezek még változhatnak.

Az információ szerint az Xbox új generációs Xboxokat 2020 végén kezdik majd árulni és a Halo Infinite lesz majd a gépek nyitócíme. Természetesen a 343 Industrires játéka Xbox One-ra és X-re is megjelenik majd.

Forrás: JeuxVideo

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu