Menu

Huszonöt év után konzolon is játszható lesz a DICE „elveszett” játéka! [VIDEO]

A svéd fejlesztők meg nem jelent játéka egy konzolon is játszható lesz, így az élmény hű lesz ahhoz, amit 1994-ben átélhettünk volna.

Az Analogue bejelentette, hogy a készülőfélben levő konzolukhoz, a Mega SG-hez (ami a Mega Drive/Genesis, Master System, Game Gear, MyCard, Mark III, SG-1000 és SC-3000 játékokat fogja támogatni; SEGA CD / Mega CD is ráköthető; 1080p HDMI, 48kHz/16 bit audió; megjelenés áprilisban 190 dollárért – errefelé importtal és anyámkínjával 75-76 ezer forint lesz, ha nem Európából vesszük) egy bónusz játék is érkezik, ami digitálisan, a konzolba beépítve lesz átnyújtva az igényes retrójátékosoknak, akik az emuláció helyett a régi kazettagyűjteményüket preferálják.

A DICE (Digital Illusions volt korábban a nevük) játékáról, a Contra-szerű, kiadatlan Mega Drive-os Hardcore-ról régebben írtuk is, hogy megtalálásra került a forráskódja, és idén valamikor megjelenik. Ez lesz a Mega SG része, igaz, jogi okok miatt Ultracore néven, de a tartalom változatlan marad. Tehát egy szelet a Battlefield-fejlesztők történelméből.

Remek extra, persze azért érdekes lesz látni, hogy milyen sikere lesz a Mega SG-nek. A Hardcore-ból pedig íme egy videó:

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu