Huszonöt év után konzolon is játszható lesz a DICE „elveszett” játéka! [VIDEO]

A svéd fejlesztők meg nem jelent játéka egy konzolon is játszható lesz, így az élmény hű lesz ahhoz, amit 1994-ben átélhettünk volna.

Az Analogue bejelentette, hogy a készülőfélben levő konzolukhoz, a Mega SG-hez (ami a Mega Drive/Genesis, Master System, Game Gear, MyCard, Mark III, SG-1000 és SC-3000 játékokat fogja támogatni; SEGA CD / Mega CD is ráköthető; 1080p HDMI, 48kHz/16 bit audió; megjelenés áprilisban 190 dollárért – errefelé importtal és anyámkínjával 75-76 ezer forint lesz, ha nem Európából vesszük) egy bónusz játék is érkezik, ami digitálisan, a konzolba beépítve lesz átnyújtva az igényes retrójátékosoknak, akik az emuláció helyett a régi kazettagyűjteményüket preferálják.

A DICE (Digital Illusions volt korábban a nevük) játékáról, a Contra-szerű, kiadatlan Mega Drive-os Hardcore-ról régebben írtuk is, hogy megtalálásra került a forráskódja, és idén valamikor megjelenik. Ez lesz a Mega SG része, igaz, jogi okok miatt Ultracore néven, de a tartalom változatlan marad. Tehát egy szelet a Battlefield-fejlesztők történelméből.

Remek extra, persze azért érdekes lesz látni, hogy milyen sikere lesz a Mega SG-nek. A Hardcore-ból pedig íme egy videó:

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu