Hamarabb jelenhet meg a The Outer Worlds mint gondolnánk!

Maga a Steam követett el egy komoly bakit…

Mostanában eléggé sokszor hallottunk az Obsidian játékáról, ugyanis a GameInformer címlapsztorija volt, csakhogy a megjelenési dátumról eközben egy szó sem esett. Na ja, de nézzünk rá a SteamDB-n () a játék frissítési történetére: egy rövid ideig felbukkant egy megjelenési dátum, amit aztán le is szedtek!

A The Outer Worldsöt a Take-Two új kiadóága, a Private Division augusztus hatodikán adhatja ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, ami nem tűnik akkora balgaságnak, ugyanis az a nap keddre esik, és általában kedden vagy pénteken vannak konzolos megjelenések. Persze a dátum eltűnt, és a helyét az eddig megerősített 2019 vette át, de most már túl késő.

Ha tényleg augusztus elején jön ki az RPG, az nem lenne akkora hülye ötlet! A No Man’s Sky is akkortájt jött ki 2016-ban, és akkor nem is nagyon volt rivális a piacon, és ha az Obsidian tényleg így időzít, akkor a nyár végének egyik slágere lehet a „nem-Fallout”!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu