A Nintendo Switchen is látna Devil May Cry-játékot a DMC 5 rendezője és producere!

Hideaki Itsuno és Matt Walker, a Devil May Cry 5 rendezője és producere szívesen viszontlátná Dantét a Nintendo hordozható platformján.

Az Express Online interjúvolta meg a párost, és tőlük ezt hallhattuk: „Ugye nem jelentettünk be semmit sem a [Nintendo] Switchre. Személyesen szólva, mi szívesen látnánk, ha egy Devil May Cry-játék játszható lenne rajta. Én olyan vagyok, aki mindennel játszani szeretne a Switchen, és folyton portokat követelek. Ettől függetlenül, semmit sem jelentettünk be a Switchre, szóval várjunk arra, hogy mi történhet.”

Nekünk kapásból lenne egy ötletünk a Capcomnak: talán célszerű lehetne a franchise első három részét Devil May Cry HD Collectiont átültetni a Nintendo Switchre. Mivel azok eredetileg PS2-es játékok voltak (amik végül az előző, majd a mostani konzolgeneráció mellett PC-re is elérhetőek lettek így), még csak technikai korlátok sem lehetnek olyan hűdenagy mértékben…

Úgyhogy valószínűleg a Capcom bevárja, hogy miként fogy a március 8-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő Devil May Cry 5, és majd utána dönt a Switch-portról (portokról?).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu