Menu

A Nintendo Switchen is látna Devil May Cry-játékot a DMC 5 rendezője és producere!

Hideaki Itsuno és Matt Walker, a Devil May Cry 5 rendezője és producere szívesen viszontlátná Dantét a Nintendo hordozható platformján.

Az Express Online interjúvolta meg a párost, és tőlük ezt hallhattuk: „Ugye nem jelentettünk be semmit sem a [Nintendo] Switchre. Személyesen szólva, mi szívesen látnánk, ha egy Devil May Cry-játék játszható lenne rajta. Én olyan vagyok, aki mindennel játszani szeretne a Switchen, és folyton portokat követelek. Ettől függetlenül, semmit sem jelentettünk be a Switchre, szóval várjunk arra, hogy mi történhet.”

Nekünk kapásból lenne egy ötletünk a Capcomnak: talán célszerű lehetne a franchise első három részét Devil May Cry HD Collectiont átültetni a Nintendo Switchre. Mivel azok eredetileg PS2-es játékok voltak (amik végül az előző, majd a mostani konzolgeneráció mellett PC-re is elérhetőek lettek így), még csak technikai korlátok sem lehetnek olyan hűdenagy mértékben…

Úgyhogy valószínűleg a Capcom bevárja, hogy miként fogy a március 8-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő Devil May Cry 5, és majd utána dönt a Switch-portról (portokról?).

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu