Tovább bővül a Kingdom Hearts III; talán nehezebb is lesz így!

A Kingdom Hearts III alapkiadása nem olyan hűdenehéz – ezt is többek között orvosolni kívánja a Square Enix.

A japán Dengeki Online meginterjúvolta Tetsuya Nomurát, a Kingdom Hearts III rendezőjét. Így megtudtuk, hogy az eladások túlszárnyalták a most már feltehetőleg a Final Fantasy VII Remake-re koncentráló úriember elvárásait. A Critical Mode, egy nehezebb szint idáig a Kingdom Hearts játékok Final Mix (bővített) kiadásaiban voltak benn, de most egy frissítés formájában fog jönni. Kicsit finomhangolják a játékot, hogy így is szórakoztató legyen.

Ha már szóba került a Final Mix, akkor meg kell említeni azt is, hogy ingyenes és fizetős DLC-k is lesznek, és most Nomura így próbálja majd bővíteni a játékot; a nagyobb, fizetős DLC-ket szeretné az év vége előtt kiadni, hogy „a csapat a következő feladatra koncentrálhasson” (ez értelemszerűen a Final Fantasy VII Remake lesz…). A Kingdom Hearts-sorozat jövőjéről Nomura nem mondott semmi konkrétat – „már teljes a menetrendje az évre”.

A PlayStation Twitter-fiókja ezeken túl végre bejelentette, hogy a régóta várt, eredetileg karácsonyra, majd januárra tervezett, ingyenes Kingdom Hearts VR Experience mikor is fog a PlayStation VR-on felbukkanni. Nos, ha szerencséje van az olvasónak, akkor már most megtalálhatja a PlayStation Store-ban, ugyanis február 28-ára időzítette a Square Enix a megjelenést.

A Kingdom Hearts III tehát itt is kapni fogja majd az ingyenes és fizetős bővítéseket, de még nem tudni pontosan, hogy mikre számíthatunk a Critical Mode-on túl.

Forrás: Gematsu, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu