Menu

A gyászoló asszony: félni és megijedni

MOZI HÍREK – Jó, persze, egy horrorfilm forgatása után mindig felmerül, hogy a szereplők munka közben természetfölötti jelenségekkel találkoztak.

Talán nem véletlen, hogy James Wan a Démonok között-filmek forgatása előtt mindig papot hív, aki megáldja a helyszínt: végül is, jobb félni, mint megijedni.

Bár A gyászoló asszony átka (The Curse of La Llorona, hazai bemutató: április 18.) díszletei közt nem járt pap, a Wan producersége mellett, a Démonok között 3. részén dolgozó Michael Chaves rendező irányításával készülő horror forgatásán az egyik főszerepet játszó Raymond Cruz bőven átélt misztikus élményeket. És természetesen védekezik ellenük: egy filmbeli kellékkel.

A kísértetek elleni harcban profi egykori papot játszó színész a forgatás befejezésekor elkérte azt a gyöngyökből fűzött karkötőt, amelyet a karaktere is viselt a filmben: és azóta is hordja. Azt mondja, ő ugyan nem hisz a természetfeletti jelenségekben, de a karkötő nélkül mégsem érzi magát biztonságban.

– Nem félek, de biztosra akarok menni – nyilatkozta Cruz. – Aki majd látja A gyászoló asszony átká-t, megérti, hogy miért szeretném mindenképpen elkerülni, hogy valamiképpen találkozzam vele.

Forrás: IC Press

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu