343 Industries „spirituális újraindításként” definiálja a Halo Infinite-et [VIDEO]

A cég vezetője figyelembe vette a múlt hibáit és sikereit egyaránt.

Bonnie Ross (343 Industries elnöke) egy újabb interjújában az IGN-nel a Halo Infinite-ről és a stúdió szemszögéből beszélt a kreatív munka tekintetében. Az egyik megjegyzésében Ross-nak arról beszélt, hogy az Infinite-et “spirituális rebootnak” tartja, tehát a Halo-sorozat egy olyan részének, amely hűebb az eredeti ötletekhez, ugyanakkor arra is törekszik, hogy valami újat, eredetit tegyen le az asztalra hozzon. Valószínűleg ez is az oka annak, Halo 6 a játék címe.

Természetesen minden „rebootnál” meg kell vizsgálni az eredeti sorozatot, továbbá a cég régebbi teljesítményét: vajon hűek maradtak-e a Bungie eredeti koncepciójához? “Sok időt töltöttünk azzal, hogy megvizsgáljuk a 343 Industries eddig teljesítményét.” – magyarázza Ross. „Hol követtünk el hibákat? Mikor készítettünk igazán jó játékot, vagy játékrészeket? Mit jelent a Halo mindannyiunk számára? A Halo Infinite nagyszerű alkalom arra, hogy mindezt átgondoljuk.”

Habár gyakran mondják, hogy egy kép ezer szót ér, Ross még kiegészítette mondandóját és felhívta a figyelmet azokra a értékekre, amelyeket jelenleg számára a Halo képvisel: „Ez a franchise a reményről, felfedezésről, hősiességről, az emberiségről, a közösségről szól és ezt az új játékban is meg akarjuk valósítani.”

Ez persze most keveset mond el magáról a játékról, de pár napja számoltunk be arról, hogy a Halo Infinite egyaránt újat majd RPG és választható párbeszédes elemekkel.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu