Devil May Cry 5: történet-összefoglaló [VIDEO]

A Capcom – mivel már egy hétre sincs a játéka a megjelenéstől – egy sztoriösszefoglalóval rukkolt elő.

A Devil May Cry 5 jó tizenhét évvel az első és tizenegy évvel a negyedik rész után érkezik, emiatt nem csoda, hogy a Capcomnak egy ilyen videót is készítenie kellett. A poén az, hogy a Devil May Cry 2-t szinte teljes egészében kihagyta a cég, ami nem csoda (a DMC2 ugyanis mondjuk úgy, hogy gyenge lett – sosem feledjük, hogy a helikoptert kizárólag pisztolyozva, jóformán egy helyben állva le lehetett győzni benne…), de így legalább megérthetjük, hogy eddig mi miért és hogyan történt a sorozat történelme során. (És a 2 a 4 előtt történik most. Ezt nem nagyon fejtették ki. Nem is szeretnénk belemenni ebbe…)

A Devil May Cry 5 március nyolcadikán, tehát már kevesebb mint egy hét múlva fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Technikailag nagy sikere lehet: a RE Engine ugyanis a Resident Evil 2 Remake-ben is bizonyított.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu