Kiszivárgott a teljes Mortal Kombat 11 karakterlista?

Egy képen láthatunk (majdnem?) mindenkit. Ezt már nehéz lesz Ed Boonnak letagadnia…

Az eredeti Reddit-poszt már eltűnt (gyanús), de a ResetErán ismét felbukkant a Mortal Kombat 11-pletyka, ezúttal a karakterekkel. Ezt még a The Kombat Tether rajongói oldal is megerősítette, de akkor nézzük a képet (amin azért van még munka rendesen – pár névnek még nincs karakterikonja…), és utána jön a lista.

Jax, Johnny Cage, Noob Saibot, Kitana és az előrendelői bónusz Shao Kahn nem rendelkezik rendes ikonnal, de a teljes lista ez volna: Jacqui Briggs, Cetrion, Kano, Geras, Frost, Jax, Johnny Cage, D’Vorah, Baraka, Cassie Cage, Kung Lao, Kotal Kahn, Erron Black, Liu Kang, Scorpion, Sub Zero, Raiden, Kollector, Kabal, Jade, Skarlet, Noob Saibot, Sonya, Kitana, Shao Khan, Shang Tsung, Mileena, Shinnok. Ez bizony mindössze három új karaktert tartalmaz (és hol van a listáról Kronika, a főgonosz?): Gerast korábban már bemutatták, ám Cetrion és Kollector neve már gyanús. Előbbi esetében egy kicsit „természetesebb”, növényi stílus lehet, az utóbbival kapcsolatban meg gőzünk sincs… és azért van ott kilenc üres hely is, nos azokról pedig már végképp nem mernénk találgatni. (Vendégszereplők más franchise-okból?)

A Mortal Kombat 11 április 23-án jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu