Menu

Már a Capcom is elfogadta: a Resident Evil 2 Remake egyik karaktere mém lett! [VIDEO]

Mr. X-ről már a fejlesztők is tudomásul vették, hogy az internet egyik „sztárja” lett január vége óta!

Kazunori Kadoi, a Resident Evil 2 Remake egyik rendezője, a PCGamernek azt mondta, hogy „fogalmunk sem volt, hogy az emberek ennyire élveznék Tyrantot!” De itt nem állt meg Kadoi – felhozta azt a modot is, amivel Mr. X lépéseinek hangjait lecserélték DMX X Gon’ Give It To Ya daljára (X neked adja lenne a magyar fordítás – szerintünk érthető a kapcsolat a két téma között…): „Mindig kiszámíthatatlan, hogy mi fog igazán remek fogadtatásra lelni a rajongóknál, hiába próbálsz valami meghatározott dologgal hasonlót elérni… de ez mindig is egy kellemes meglepetés, amikor a rajongók úgy sétálnak el egy játéktól, hogy pozitív élményük volt, és megoszthatnak valamit másokkal is.”

Kadoi hivatalosan is eltaposta azt a pletykát, miszerint több mint egy Mr. X (vagy Tyrant…) van Raccoon városában (ugyanis egyszerre vadászik Leonra és Claire-re): „Csak egy Tyrant van. Mondhatnád, hogy a két forgatókönyv (A, B) egy párhuzamos világként kezelhető, és emiatt látod Tyrantot felbukkanni ennyi alkalommal.” Kiemelt még valamit, ami a Resident Evil 2 Remake-ben messze eltér az eredeti, PS1-es kiadástól: átdolgozták a karakter mesterséges intelligenciáját, és most nincs az, hogy szkriptelve is, de átüt pár falat: „Tyrant nyomon követ téged még úgy is, hogy több szobára vagy tőle – emiatt a mesterséges intelligenciájának alapvető részei merőben eltérnek [az eredetitől].” (És ha nem talál meg minket elég gyorsan, felerősödik a hallása… lyally!)

De ez még mindig semmi – a modok folytatódnak ezerrel. Mr. X le lett cserélve… ezúttal Thomas, a gőzmozdonyra. Jöjjön a videó, addig lehet egy hátast dobni:

Ha felkászálódtunk a padlóról, akkor a modellt itt, a hangeffekteket/zenét pedig itt lehet letölteni. Ha kombinálnánk DMX-szel az egészet, arra is van megoldás.

Forrás: DualShockers, PCGamer ()

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu