Már a Capcom is elfogadta: a Resident Evil 2 Remake egyik karaktere mém lett! [VIDEO]

Mr. X-ről már a fejlesztők is tudomásul vették, hogy az internet egyik „sztárja” lett január vége óta!

Kazunori Kadoi, a Resident Evil 2 Remake egyik rendezője, a PCGamernek azt mondta, hogy „fogalmunk sem volt, hogy az emberek ennyire élveznék Tyrantot!” De itt nem állt meg Kadoi – felhozta azt a modot is, amivel Mr. X lépéseinek hangjait lecserélték DMX X Gon’ Give It To Ya daljára (X neked adja lenne a magyar fordítás – szerintünk érthető a kapcsolat a két téma között…): „Mindig kiszámíthatatlan, hogy mi fog igazán remek fogadtatásra lelni a rajongóknál, hiába próbálsz valami meghatározott dologgal hasonlót elérni… de ez mindig is egy kellemes meglepetés, amikor a rajongók úgy sétálnak el egy játéktól, hogy pozitív élményük volt, és megoszthatnak valamit másokkal is.”

Kadoi hivatalosan is eltaposta azt a pletykát, miszerint több mint egy Mr. X (vagy Tyrant…) van Raccoon városában (ugyanis egyszerre vadászik Leonra és Claire-re): „Csak egy Tyrant van. Mondhatnád, hogy a két forgatókönyv (A, B) egy párhuzamos világként kezelhető, és emiatt látod Tyrantot felbukkanni ennyi alkalommal.” Kiemelt még valamit, ami a Resident Evil 2 Remake-ben messze eltér az eredeti, PS1-es kiadástól: átdolgozták a karakter mesterséges intelligenciáját, és most nincs az, hogy szkriptelve is, de átüt pár falat: „Tyrant nyomon követ téged még úgy is, hogy több szobára vagy tőle – emiatt a mesterséges intelligenciájának alapvető részei merőben eltérnek [az eredetitől].” (És ha nem talál meg minket elég gyorsan, felerősödik a hallása… lyally!)

De ez még mindig semmi – a modok folytatódnak ezerrel. Mr. X le lett cserélve… ezúttal Thomas, a gőzmozdonyra. Jöjjön a videó, addig lehet egy hátast dobni:

Ha felkászálódtunk a padlóról, akkor a modellt itt, a hangeffekteket/zenét pedig itt lehet letölteni. Ha kombinálnánk DMX-szel az egészet, arra is van megoldás.

Forrás: DualShockers, PCGamer ()

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu