Menu

Anthem: pénzvisszatérítésre kényszerült a Sony?

Akkora baj volna a BioWare játéka körül, hogy a digitálisan megvásárolt példányokkal kapcsolatban kénytelen a Sony pénzvisszatérítéshez folyamodni…?

Február 22-én jött ki az Anthemhez az 1.03 patch, ami a PlayStation 4-es verzió esetében elvileg csökkenti a játék hibaüzenettel való elszállását. Elvileg, ugyanis a Redditen még mindig arról van szó, hogy a teljes konzol lehal az Anthem közben, így egy kemény újraindításra kényszerülnek a játékosok. Extra poén: úgy tűnik, hogy az Xbox One-osokat is érinti a kiakadás.

Egy másik Reddit topic arról beszél, hogy a Sony (bár ezt nem nagyon szokta alkalmazni…) visszatérítette a játék árát. „A Sony tud a problémáról, és kérdés nélkül pénzvisszatérítést ajánl az Anthemmel kapcsolatban. Nekem öt percembe került az egész,” írja az egyik komment. Egy másik pedig ezt írta: „A játék nem működik PlayStation 4-en. [A Sony ügyfélszolgálata] azonnal segített. Csak meg kellett adnom néhány felhasználói fiókhoz köthető adatot, amire szükségük volt, majd visszafizették az Anthem árát.”

Másoknak nem volt ekkora szerencséje: „Megpróbáltam a Sony ügyfélszolgálatos chatjét, és nem kaptam vissza a pénzemet. Úgy tűnik, hogy ez nem működik mindenkinek,” írja az egyik illető, de másnak pedig azt ajánlotta a Sony, hogy egyszerűen ne játsszon tovább az Anthemmal.

Legutóbb ilyen kiakadósdi/visszatérítős katasztrófa 2016 nyarán volt, a No Man’s Sky esetében.

Forrás: VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu