Menu

Új jelek a Bully 2 fejlesztésére?

Egyre több információ utal arra, hogy a Rockstar Games következő játéka a Bully lehet…

Miután a Red Dead Redemption 2 hatalmas sikert aratott, mindenki arra kíváncsi, melyik franchise-zal folytatja majd a Rockstar Games a fejlesztéseit. Több jel is arra utal, hogy ez nem lehet más, mint a Bully, amelynek a második részét készítené el majd a Grand Theft Auto sorozatról elhíresült cég.

Hogy melyek ezek a jelek? Nos, még tavaly írtunk róla, hogy a Rockstar 7 fiatalkorú színészt keres olyan munkákra, amely motion capture-t is igényelne. Ezúttal is „filmes” oldalról jönnek a friss információ, azonban már nem a Rockstartól, hanem a Pinewood Studios-tól, ahol a James Bond filmeket is forgatják – írja a Comicbook. A Pinewoond álláshirdetése 13-17 éves német/holland/skandináv fiatal srácot keres egy angol videojáték projekthez.

Az álláshirdetés szerint ennek a gyerekszínésznek egy olyan karaktert kellene alakítania, aki az egyik főszereplő „barátja” egy iskolában, de a kapcsolatuk toxikus, mivel az illető igaz „bully” (a szó jelentése nagyjából: másokkal állandóan verbálisan, vagy fizikailag is agresszív tanuló), aki folyton a többieket hecceli. Az illető karaktert is piszkálják, de az említett „negatív” főszereplő biztosítja, hogy csak „viccelnek”.

Ráadásul még mellékeltek egy rövid párbeszédet is a játék forgatókönyvéből pdf formátumban, melyet innen lehet letölteni.

Ez most már tényleg mind eléggé egyértelműnek tűnik, de természetesen a Rockstar Games még mindig hallgat, mint a sír. Sebaj, ti ne sírjatok, inkább olvassátok el az első Bully retró kritikáját

Forrás: Comicbook

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu