Új jelek a Bully 2 fejlesztésére?

Egyre több információ utal arra, hogy a Rockstar Games következő játéka a Bully lehet…

Miután a Red Dead Redemption 2 hatalmas sikert aratott, mindenki arra kíváncsi, melyik franchise-zal folytatja majd a Rockstar Games a fejlesztéseit. Több jel is arra utal, hogy ez nem lehet más, mint a Bully, amelynek a második részét készítené el majd a Grand Theft Auto sorozatról elhíresült cég.

Hogy melyek ezek a jelek? Nos, még tavaly írtunk róla, hogy a Rockstar 7 fiatalkorú színészt keres olyan munkákra, amely motion capture-t is igényelne. Ezúttal is „filmes” oldalról jönnek a friss információ, azonban már nem a Rockstartól, hanem a Pinewood Studios-tól, ahol a James Bond filmeket is forgatják – írja a Comicbook. A Pinewoond álláshirdetése 13-17 éves német/holland/skandináv fiatal srácot keres egy angol videojáték projekthez.

Az álláshirdetés szerint ennek a gyerekszínésznek egy olyan karaktert kellene alakítania, aki az egyik főszereplő „barátja” egy iskolában, de a kapcsolatuk toxikus, mivel az illető igaz „bully” (a szó jelentése nagyjából: másokkal állandóan verbálisan, vagy fizikailag is agresszív tanuló), aki folyton a többieket hecceli. Az illető karaktert is piszkálják, de az említett „negatív” főszereplő biztosítja, hogy csak „viccelnek”.

Ráadásul még mellékeltek egy rövid párbeszédet is a játék forgatókönyvéből pdf formátumban, melyet innen lehet letölteni.

Ez most már tényleg mind eléggé egyértelműnek tűnik, de természetesen a Rockstar Games még mindig hallgat, mint a sír. Sebaj, ti ne sírjatok, inkább olvassátok el az első Bully retró kritikáját

Forrás: Comicbook

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu