Papírrepülőtől a hajlítható kijelzőig – újra PosztmodeM!

Ma este ismét jelentkezik a PosztmodeM c. műsor csapata – ezúttal is az ún. „premier” funkcióval lehet megnézni az egy héttel korábbi adást. A premier után is persze bármikor megnézhető a műsor. A csapathoz ezúttal is csatlakozott a theGeek.hu főszerkesztője, Herpai Gergely, aki a Devotion horrorjáték sztorijával érkezett a stúdióba: a Kína és Tajvan közti balhéról beszél, amit a játékba rejtett easter egg, no és Micimackó okozott…

A premier ebben az esetben tehát azt jelenti, hogy ma (2019. március 5.) 18:30-tól a YouTube-on (link lentebb), majd 22:00-tól a Facebook-on lehet megnézni egyben a műsort. Ha végetért a premier streamelése, akkor utána természetesen bármikor el lehet kezdeni megnézni a műsort – de a premier idején csak együtt nézheti a közönség, mintha élő műsor lenne.

A mai ismétlő adás (ami tehát a febr. 26-i élő műsor ismétlése) már bekészítve várja közönségét.
A YouTube-on itt lesz ma 18:30-tól:

A Facebook-on pedig itt lesz 22:00-tól:
https://www.facebook.com/PosztmodeM/videos/2146408358752955/

Címszavakban a témákról:
Papírrepülőgép-készítő gép – Robotika és közoktatás – Biztonsági kütyük: ma már mindenben informatika van! – Infoszótár: „overclockol” – A Micimackó balhé – Hajlítható kijelző: befelé vagy kifelé hajlik?

A digitális világ érdekes!

Az asztaltársaságban ezúttal: dr. Bódi Zoltán, Herpai Gergely, Keleti Arthur és Szilágyi Árpád.

Hangtechnikus: Orsós József
Operatőr: Gál Marcell
Fotó és stúdió-asszisztencia: Nemes Ilona
Adásrendező: Rucz Barbara
Szignálzene: LukHash zenéje, www.lukhash.com

A műsor a Hyp-R stúdióban készült.

Kiindulópont a műsorhoz:
http://www.posztmodem.hu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu