Menu

American Fugitive: retró GTA, új köntösben? [VIDEO]

Ha ránézünk az első videóra, abszolút olyan érzésünk támadhat, mintha az első két Grand Theft Auto játékot látnánk működésben…

A Fallen Tree Games dolgozik a „modern megközelítésű, klasszikus sandbox-akciónak” jellemzett American Fugitive-en. A név valószínűleg nem mond sokat, de a csapat két alapítója korábban a 007: Reloadeden, a Blacken (PS2/X FPS), Crysisen, és a TimeSplittersen dolgozott.

„Üdvözlünk Redrock County-ban, egy álmos kis amerikai városban, amiben a bűnözés erősen jelen van. Will Riley szerepét öltöd magadra – ő biztosan nem angyal, de nem is gyilkos, ám a hidegvérrel megölt apáddal vádolva téged csuknak börtönbe. A bánat, fájdalom és a bosszú által vezérelve kitörsz a dutyiból azzal a céllal, hogy a valódi elkövetőt felkeresd. Amint kinn vagy, el kell vegyülnöd a városlakókkal, hogy ne csukjanak le megint. Létesíts kapcsolatot az alvilággal, hogy egy lépéssel a rendőrök előtt maradj. Az 1980-as évek Amerikájának déli részében játszódik az American Fugitive, ami a klasszikus filmek és régi játékok előtt tiszteleg. Ez egy verseny az idő ellen, és AZ IGAZSÁG NEM MINDIG LEGÁLIS,” mondja a játék Steam-oldala.

Felülnézetes játékmenet, egy nyílt világ, rablás, lopás, és minden, mi egy bűnöző szemének, szájának ingere – mindezt egy harminc évvel ezelőtti környezetbe elhelyezve. Bár a történet igencsak átlagos, a Curve Digital kiadásában érkező American Fugitive mindenesetre tényleg olyan érzést kelt mintha az első két Grand Theft Auto-ról volna szó, csak itt kicsivel több hangsúly lesz a vezetésen.

Az American Fugitive valamikor idén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu