American Fugitive: retró GTA, új köntösben? [VIDEO]

Ha ránézünk az első videóra, abszolút olyan érzésünk támadhat, mintha az első két Grand Theft Auto játékot látnánk működésben…

A Fallen Tree Games dolgozik a „modern megközelítésű, klasszikus sandbox-akciónak” jellemzett American Fugitive-en. A név valószínűleg nem mond sokat, de a csapat két alapítója korábban a 007: Reloadeden, a Blacken (PS2/X FPS), Crysisen, és a TimeSplittersen dolgozott.

„Üdvözlünk Redrock County-ban, egy álmos kis amerikai városban, amiben a bűnözés erősen jelen van. Will Riley szerepét öltöd magadra – ő biztosan nem angyal, de nem is gyilkos, ám a hidegvérrel megölt apáddal vádolva téged csuknak börtönbe. A bánat, fájdalom és a bosszú által vezérelve kitörsz a dutyiból azzal a céllal, hogy a valódi elkövetőt felkeresd. Amint kinn vagy, el kell vegyülnöd a városlakókkal, hogy ne csukjanak le megint. Létesíts kapcsolatot az alvilággal, hogy egy lépéssel a rendőrök előtt maradj. Az 1980-as évek Amerikájának déli részében játszódik az American Fugitive, ami a klasszikus filmek és régi játékok előtt tiszteleg. Ez egy verseny az idő ellen, és AZ IGAZSÁG NEM MINDIG LEGÁLIS,” mondja a játék Steam-oldala.

Felülnézetes játékmenet, egy nyílt világ, rablás, lopás, és minden, mi egy bűnöző szemének, szájának ingere – mindezt egy harminc évvel ezelőtti környezetbe elhelyezve. Bár a történet igencsak átlagos, a Curve Digital kiadásában érkező American Fugitive mindenesetre tényleg olyan érzést kelt mintha az első két Grand Theft Auto-ról volna szó, csak itt kicsivel több hangsúly lesz a vezetésen.

Az American Fugitive valamikor idén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu